Dačić: Imaćemo više poslanika nego dosad, spremni za nastavak koalicije sa SNS

Ostavite komentar


  1. Alo Dacicu pobrkao si nesto ti i Sapic ste jedina opozicija u parlamentu o kakvoj koaliciji ti pricas.

  2. Ma sta kazes?!A pred izbore mlatis kao neces vise sa njima?!E koferce i dalje tebe da gledamo svuda?!

  3. Ne daj Bože da ti i tvoja gubarska partija više ikada budete u Vlasti. Prvo da se reše afere i kriminal u : Galenici, Srbijagasu, Azotari, ŽTO, Putevima Srbije, AMSS, Dunavu, MSP, Jovanjici SPS produktu, Ratku Mitroviću,….
    E onda dragi drugovi Bačvanska 14 vas čeka uz kratko zadržavanke u Ustaničkoj 29.

  4. SPS je sad višak u vlasti. Šta su mislili, da će sve stranke uništiti a da će njih bagra zadržati, kao ljubimca? Ima da vas nema. Uzeo vam je i poene od povlačenja priznanja. Sad može Dačić da zapeva, umesto da zapeva.

  5. Dokle izlaznost je 48% ali mi se svi pravimo da je 50.02% ?! Mi smo debili

  6. Pa ko vise glasa za ovaj SPS ? Molim vas, objasnite mi, nista vise ne razumem .

  7. Na izborima 2016 g SPS-JS su dobili 413.770 glasova.Znaci da ce na ovim izborima dobiti preko 50.000 glasova manje.Cime se Dacic hvali ,nikom nije jasno.Vucicu bi bilo najpametnije da ih neuzme u koaliciju,da se vec jednom raspadnu kao SRS.

  8. Kad bi se ti Dačiču zapitao koliko je SPS stvarno potreban SNS-u i Vučiću, došao bio do jedinog logičnog i razumnog odgovora: koliko i piletu sise.
    Ali siguran sam da ti to znaš i opet računaš na to da će iz ruske ambasade, isto kao i prošli put, stići topla prijateljska preporuka, da „Rusija želi da vidi u vladi i Skupštini Srbije osvedočene prijatelje Rusije“. A kad Rusija nešto „želi“, Rusija to mora i dobiti, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.