Dačić: Istinska namera ili maska EU?

Ostavite komentar


  1. dacic radi samo u svom interesu,i naravno interesu pojedinaca iz njegove partije,ja sam jedan od njih i hvala dacicu u moje ime, mog sina ,moje cerke ,mog brata od tetke.kako bi mi inace bili direktori u tozi markovic i msk kikinda da nije njega i druga dusana.pa mi nebismo imali leba da jedemo jer smo nesposobni,treba biti iskren.priznajemo i zato hvala vam drugovi za svih 500000 dindzi kolko mi mesecno zaradimo.voli vas vas vlada ,sin cerka,brat od tetke i sinovac

  2. Ivica Dačić , Beograd, 21. oktobra 2016: "Sada su malo razočarani što nismo prihvatili taj sporazum. Rekli su da moramo da prihvatimo ili neće biti otvaranja poglavlja. A mi smo posle rekli da i ne moraju da budu otvarana".
    Ivica Dačić, Varšava, 29. novembra 2016. :"Želim i da vas zamolim da nas podržite u nastojanjima da u decembru otvorimo tri pregovaračka poglavlja (5, 25 i 26), što bi dalo snažan zamajac našoj evropskoj perspektivi",rekao je Dačić . Ivica Dačić , Varšava, 29. novembra 2016. : "Ako se uvede plaćanje za ulazak u EU, mi treba da razmotrimo da se u skladu s principom reciprociteta uvedu kontra mere i ja ću to predložiti". Koga je moliti, nije kuditi.

  3. Lako je Ivici Dacicu da se junaci jer iz iskustva predhodnika na celu SPS-a Slobodana Milosevica, zna da ce ceh platiti gradjani Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.