Dačić: Izbori u Beogradu da budu što pre, opozicija već traži alibi za poraz

Ostavite komentar


  1. Budeš vratil koferčeta ne?
    34 godine nas maltretira svojim prisustvom,bio u svim kombinacijama i sada žuri u novu propast.

  2. zuri mu se da bez revidiranog birackog spiska i sa svim mahinacijama ponovi isto ko 17 decembra urediti sve pa izbori nek traje koliko treba ali da bude vec jednom koliko toliko uredjeno

  3. Najveci tumor politicke Srbije je SPS…vecih lopova zlotvora parazita poltrona nema od njih niti ce se roditi pocevsi jos od branislava ivkovica gorice gajevic i slobodana milosevica i naravno dacica …. a zasto su najgori jer su lopovi krali jos 90tih i dali svakoj drugoj skupini bitangi legitimitet dok je ostala jedna grupa parazita koja 30 godina unistava srbe i Srbiju i sve ostale gradjane zarad svojih prohteva grupe zlotvora koji godinama su sve veci i veci …….

  4. Moralni cin je da Ivica Dacic posle loseg rezultata na izborima podnese ostavku na mesto lidera stranke ustupi funkciju nekom sposobnijem, jer nista znacajno niti za stranku niti za drzavu Srbiju nije uradio.

  5. Kako se ne stidite da izbori budu u vreme maratona i u vreme praznika? Da li treba postupiti po preporukama ODIRa ? Da li treba priznati da su naši gradjani prihavljivani na biračkom mestu,trfo stanicama,bolnicama,preduzećima! Da li je to ispravna? Vlast treba da bude bez mrlje i da je gradjani izaberi na slobodnim i fer izborima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.