„Dačić izvesniji nego bilo koji funkcioner SNS-a“: Najavljena rekonstrukcija Vlade, kao deo SNS rituala

Ostavite komentar


  1. Ulaze:
    Milan Antonijević „Pravnik“, Simo Spasić, Bojan Klačar, Branko Kockica, Dragan Bujoševuć, Svetislav Basara i Biljana Srbljanović

  2. Znao je Dačić kada je dao svojih 20% glasova neizlaskom na predsedničke izbore- Vučiću ( pa se on šepuri da je osvojio 60%),da je to dobro uložen obraz ( ili nešto drugo) za spokojan ministarski život.

  3. Toliko su se zamorili od poštenog, neumornog rada za Srbiju, da ih sada treba malo i odmoriti…

  4. Dačić je jedini izvesan, jer samo on iz te sekte može samostalno da pređe cenzus. Gušiće Oskar njih dok svi zajedno ne potonu, sem ako bucko ne dobije neku nepristojnu ponudu

  5. Kada je, nakon 100 i nesto dana svog prvog) mandata kao predsednica Vlade, Ana Brnabic zatrazila od „sefa“ AV da se rekonstruise Vlada, on joj je, prema njenoj izjavi, odgovorio da je (parafraziram) najvaznije „kosovsko pitanje “ i da nikakve rekonstrukcije nece biti dok se to ne resi.
    Pitam (a u odgovor sam 100 % ubedjen): Ako se, prema sadasnjim najavama (rekao bih pre da su to zamajavanja naroda) Vlada stvarno rekonstruise, nije li to otvoreno priznanje da je „kosovsko pitanje“ reseno? Da svetski rekorder u broju atentata AV i svojim podanicima priznaje da se o Kosovu vise ne razmislja i priznaje se status quo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.