Dačić: Projekat Jadar nije stopiran, demokrate su se njime ponosile

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek oamti i dogadjaje iz 2000 gid pa vi novinari pronsdjite te clanke i vidite jeli du istunite ili se samo napada bez argumenata

  2. Ovaj čovek je neverovatan. U svakoj je čorbi mirodjija ali nema nikakvu odgovornost, samo benefite! Ako postoji pakao, Ivica će sigurno biti jedan od najbližih vatri!

  3. Kako su pali oni zbog losih planova, tako cete da padnete i vi sto te iste planove nastavljate.

  4. U svim vladama ovaj cirkusant je bio ali ne prihvata odgovornost,kao saucesnik, ni za rad ni jedne od njih.

  5. Samo mi budale (i to ortodoksne) glasamo za ovakve političare!? Iz prostog razloga: Oni govore i rade samo ono sto takve budale zele da cuju! Oni nisu budale, ali na funkcijama su zahvaljujuci budalama!?

  6. Don’t kak Ardžentina…sve se promenilo osim vas komunoradikala kako ti to nije jasno…tu ste gde vas je sve zajedno i stare i mlade posadio pokojni Joža u zarobljenoj Srbiji evo već skoro 45 godina…tako da ste vi odgovorni za sunovrat srbalja i uništenje im države i institucija u njoj.

  7. Кад прича ствари које немају никакве везе са данашњим степеном сазнања о овом пројекту, не треба да се чуди што га народ сматра корумпираном варалицом и лоповом.

  8. Bilo bi mi drago da saznam koliko radnog staza ima Ivica Dacic osim u politici.Covek kameleon samo da se docepa neke funkcije spreman je na sve a prosto sumnjam da se seca na kojim je funkcijama bio koje ni po kakvom osnovu nije zasluzio.Sto se tice litijuma Dacic bi trebao da zna da je Srbija vlasnistvo i nas koji pametnije razmisljamo od njega i njegovog sefa i to necemo dozvoliti.Prodajite vasu licnu svojinu a Srbiju necete ekoloski unistavati.

  9. Kakva poidvala.
    Bivša vlast je dala dozvolu za istraživanje a ova vlast dala dozvolu za eksploataciju i to pod sumnjivim okolnostima i uslovima.
    Dačiću ko te ne poznaje skupo bi te platio.

  10. da bez ozbiljnih sukoba, to ne može da se realizuje. A vi izvolite.

  11. Milorad: pogodio si njihov glavni propagandni trik: ono ranije je bila dozvola za istraživanje a SNS vrhuska da je dozvolu za eksploataciju. Ali samo tako se „prihoduje“. Mislio sam da je malo inteligentniji od Brnabe, kad ono …

  12. I posle, beli listici krivi. Zbog ove ljudske katastrofe! Tesi me sto ce na kraju morati da se istopi, posto je njegov pajtos AV svestan njegove ljigavosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.