Dačić: Kada bi Srbija želela rat, Kosovu ne bi pomoglo ni milion ‘dževelina’

Ostavite komentar


  1. A ko da ratuje ti.
    Ceo život ništa ne radiš i mutiš vodu.
    Ti si parazit ovog napaćenog naroda.
    Zlo od čoveka.

  2. Takvi nam trebaju:Lažno hrabri i glupi i kosovo ne treba da brine za svoju budućnost.

  3. Radnik i seljak idu da brane državu a gospoda uživa, VOJNI VETERANI žive u siromaštvu nemaju nikakva primanja koliko su pomrli zamajavate ih nekim spomenicama od toga se ne živi

  4. Samo čačkaj mečku, pa kad zbog tebe, tvog pod lipom lociranog šefa i vama sličnih, dobijemo po njonje, onda kuku i lele.

  5. Daleko jaca vojska od srpske – ruska vojska isto tako krenula nadmeno na Kijev u koloni od 50km, pa su sprzeni, ko nije unisten bio okrenuo tenk i pobegao….onda su javelini itekako pomogli Ukrajini

  6. Fon Klauzevicu, u cosak, evo najveceg stratega i poznavaoca ratnih vestina u nasoj galaksiji. Valjda crpi iskustva iz Slobinog perioda. Verujem da se komandi Juznog krila NATO gace tresu kad cuju sta kaze nas muzikalni Suvorov.

  7. Ovako bolesne izjave,zasnovane na druženju sa ,,vojnim otpadom,,svih boja po raznim tv sedeljkama nemaju uporište u praksi.1999.godine svi bukači se razbežali po Bosni i Dalmaciji ostali Sremci da brane Batajnicu a deca gurnuta na prvu liniju prema Albaniji.Dačići se skrivali po Titelu u vinogradu sada ponovo buču,glumeći gardijskog kaplara u vojsci sve vreme bez oružija uredjivao zidne novine ,bojao se straže….

  8. Sram ga bilo, unistio je sps, rasterao ljude koji zaista vrede, ceo zivot na grbaci naroda. Potpisivao sve da otudji Kosovo. Potrosena roba.

  9. Srbija nema nikakvu sansu da ratom osvoji Kosovu! Dacic i ostali sanjari mogu to da ostvare samo dok spavaju u neki san. Sloboda nema cenu za albanski narod na Kosovu.

  10. Opa evo ga veliki ratnik!!Gospodine prvo vi i ostali sto pusku niste drzali na obuku pa da nas predvodite,red je.

  11. A sto si nas uplasio vise necemo ni da mislimo o tome. Srbija je crknula skoro ce da ostane na beogradski pasaluk sve sto ste pokrali imate da ga vratite.

  12. Jaoj, jaoj, jaoj…kako smo se sa vama ugruvali 1999.godine oko KiM dobro znaju oni od 40+…vaše igranje rata dovelo je dotle da su srblji morali bežati sa većine svojih vekovnih prostora…sve zbog vašeg bolesnog i lažljivog komunofašizma i veleizdajničke pljačke.

  13. Ajde ti lepo bucko pobedimo onog tvog sina bucka pa branite Kosovo. Moj unuk neće tamo. Nedam bre. Dosta više. Mnogo smo glup narod kad verujemo ovakvi a.

  14. E zbog ovakvih imamo danas takvu situaciju. Da li je ovaj čovek ikada nešto dobro radio osim poskat tudju decu u rat?

  15. Nadam se da ćemo vas se rešiti pre nego što nam prirediti poslednji krug pakla vaše vladavine.

  16. Da parafraziram Ajnštajna, sledeći rat Srbija će zaista voditi sa Džavelinima (javelin – koplje). Ili u prevodu bagremovim pritkama jer će nam samo to ostati.

  17. Mora se priznati da je Dačić dosledni nastavljač politike Slobodana Miloševića a osim toga pokazuje i svoje znanje iz oblasti vojne tehnike. Samo iz nekog razloga niko više ne želi da glasa za njega.

  18. „..Kosovu ne bi pomoglo ni milion ‘dževelina’..“
    – Prilično prepotentna, nadobudna izjava !
    – Kosovu od leta 1999. pomaže američka vojna baza Bondstil. Koja je poidgnuta mimo svih ugovora i zakona i čije uklanjanje nije smela da traži ni jedna vlast uključijući i Miloševićevu ! Kao što ni jedna vlast nije smela da traži plaćanje zakupa za 4km2 uzurpirane teritorije Srbije !

  19. Pa ti gde si branio Srbe ,tu ih vise nema,bar smo to videli kroz proslost.Ti si ko i Kostunica jos vam nisu javili da smo 99 kapitulirali u Kumanovu,tj niste obavesteni.
    Bolje cuti ,pametniji si kad cutis

  20. Cudi da Ivica Dacic vec nije podneo ostavku na celo partije ciji rejting je drasticno opao njegovom krivicom sto bi bio i moralni cin.

  21. „Kada bi Srbija zelela rat“ je tema o kojoj Ivica Dacic ne bi trebao da se bavi.Moralni cin je da podnese ostavku na celo SPS stranke jer je njen rejting opao drasticno njegovom sebicnoscu.Treba da shvati da on nije SPS i da ona ima puno sposobnijih od njega kojima nije u prvi plan licna korist nego stranka.

  22. Srbija neće ali ti i tebe slični hoćete,da napravite reprizu,i da nas gurnete pod jednu šljivu.

  23. Uništili su Srbiju,mladi se razbežali po svetu,a on preti praznom pričom.Nikada mi neće biti jasni ljudi koji glasaju za ovakvu politiku SPS-a i to traje i traje,a mi gubimo u svakom pogledu.Mogli smo da napravimo državu za lep život,a napravili smo moralnu,kriminalnu,socijalnu i ekološku kaljugu.

  24. Ti si bio jedan od glavnih u prošlom i gde je sada Kosovo ? Sedeo bi opet u Beogradu , to bi uradio , šta te briga za tuđu decu.

  25. Kada jedna zemlja ima kafanskog pevaca za ministra inostranih poslova onda ima i takve diplomatske izjave.

  26. Ljubitelj izjava i potpisnik Brisela ulazi u kontradiktornosti svojih govora i tekstova.Krajnje je vreme za istek SPS balade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.