Dačić kaže da SAD žele Srbiju za ključnog partnera ali pod jednim uslovom

Ostavite komentar


  1. Bili bi smo vodeci u Evropi 40-ih da smo usli u III rajh ali bi zato propali koju godinu kasnije. Tako da strpljen – spasen. A SAD i tzv zapadni svet su u dekadenciji. Istok je buducnost razvoja u narednom stolecu.

  2. Sa svim drzavama koje ne priznaju suverenitet i teritorijalnu celovitost Srbije prema medjunarodnom pravu i statutu i povelji UN odnose svesti na minimum minimuma ili ih prekinuti. da su kod prvih priznanja prekinuti diplomatski odnosi mnogi bi se zamislili nad priznanjem Kosmeta. Steta je ucinjena ali za popravni nije kasno

  3. Dačo, ne glupiram se, tebi je najvažnija tvoja fotelja, ostalo je nevažno, kakva Srbija. Sa kim nisi bio u koaliciji?

  4. On brani Vucicevu kradju i muljanje na izborima jer ga ovaj zove u vlast uvek a ne treba mu .Kad bi ga Vucic otkacio pevao bi drugu pesmicu .

  5. Štetu Srbiji nanosi kradja izbora, bahato ponašanje vlasti, nepoštovanje ustava i zakona, visoka korupcija i kriminal, zloupotrebe institucija, sve veća nejednakost medju gradjanima, a svemu tome je doprinela koalicija na vlasti i tu nema nikakvog patriotizma!

  6. Mislim da sam u pravu kada pomislim da Ivica Dacic kao ministar inostranih poslova nije nista znacajno ucinio za drzavu Srbiju.Sto je jos zacudjujuce ne govori Engleski jezik vrlo bitan za navedenu funkciju.Velika greska je da se na vaznim funkcijama u drzavi Srbiji postavljaju partijski kadrovi koji funkcije ni po kakvom osnovu ne zasluzuju.

  7. Počinjem da verujem da ovi zaista misle tako i da se ne radi o zameni teza i politikanstvu. Kako inače ove i slične izjave komentarisati ili primiti k znanju? Optužbe o navodnoj kradji izbora stigle do Ustavnog suda. Sve ostale institucije su se oglasile nenadležnim, a prethodno proglasile da su prigovori stigli od nenadležnih pravnih lica ili organizacije. Pa ko je ovde nadležan i snosi iole neku vrstu odgovornosti gradjanima, Ko?

  8. Ovaj bi htio da sa 6% glasova drži Srbiju u vrijeme 90.a bude ruska gubernija, što i sad promoviše i tako se i ponaša.

  9. Goran
    23. februar 2024. u 11.38
    Bila je Srbija u III Rakiju, zadnje zasedanje vlade srpske je bilo početkom 1945. Tokom čitavog rata vlade Nedića, Aćimovića su saraďivale sa III Rajhom.
    Do oslobodilačkih akcija partizana 45. rata u Bg , po osvajanju, nije ni bilo.

  10. Ide preko mosta slon sa svojim klucnim partnerom – misem. Kaze kljucni partner slonu: kada nas dvoje idemo preko mosta, ceo most se trese.

  11. Одбити американце али и казнити крадљивце избора, затвором.

  12. Dacicu, nije isto kao zastita zakonitosti,koji sprovodi Kurti,i gazenje zakona koji sprovodi Vucic, kradjom izbora.

  13. Pa Ti nisi ni pokraden
    Ti si izbore izgubio časno.
    NARODU je dosta Tebi i Milosevica ( ej 30 god zeza se politikom i uziva)

  14. Ko ima imalo mozga u vugla, te pročita i razume izjave druga Dačića, jasno mu je koliko tu ima licemerja, manipulacije, laganja i mašćenja. I da je krajnje vreme da stranka dotičnig počne da boravi na neodređeno vreme u ispodcenzusnom limbu.

  15. E, pa Dačiću, ako se pozivaš na istoriju (kada samo tebi odgovara) onda je po tome i Vojvodina deo Ugarske. Srbija nikada nije imala teritoriju severno od Save i Dunava… a ako nastavite da se junačite, izgleda da će je izgubiti.

  16. Ja gluplji komentar nisam procitao u zivotu. Kad je Dostej Obradovic doneo krompir u Srbiju 1804, verovatno ga je Crkva a sa njom i narod proklinjao.

  17. Poruka za Dačića ako bi prihvatili to što traži Amerika od nas u vezi sa tu Kosovom,mislim da i ti i Vučić bi morali da počnete da pakujete kofere bez obzira na rezultate izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.