Dačić: Korona nije poremetila politički život, održani su izbori po demokratskim standardima

Ostavite komentar


  1. Dacicu mozes da lazes nas ali ne i svet. A mi smo vec navikli da nas lazes tako da to nista ne menja. Da ne bude samo da ucenik ponavlja iste greske ucitelja jer cemo mi na kraju platiti najvisu cenu. Igrate rulet sa zapadom a ulog vam je drzava i narod.

  2. „Najveća kriza svog vremena“ ste vi na vlasti koji ste zajahali krajem osamdesetih i, uprkos ratu i krizi devedesetih, virusu – jos ste tu. Sledeca revolucija bi morala imati drasticnije metode (u odnosu na 5. oktobarsku) da se oslobodi takvih gulikoza i parazita.

  3. Verujem da gdin Dačić jako dobro zna šta su valjani izborni uslovi neophodni da bi izbori bili podvedeni pod termin demokratski. Međutim, s’ obzirom na to da je deo vlasti on govori ovo što govori. Ne treba očekivati bilo šta drugo. Prema tome, ni ovoj izjavi ne treba pridavati nikakav značaj.

  4. Verujemo.
    Svi i dalje lagodno trose nase pare ,po licnim potrebama i u licnom cilju.
    Ne dajte se poremetiti.
    Gospodja omogucila legalne izbore za fotelju.
    Koliko obolelih i umrlih je bila cena. USPESNIH IZBORA?

  5. Ako su parlamentarni izbori 21. juna održani »po punim demokratskim standardima« kako to tvrdi predsednik Skupštine Srbije, kako to da je onda u Izveštaju EK koji je ugledao svetlo dana 08. oktobra zapisano da je, citiram; »predsednik koristio funkciju predsednika i pridobijao glasove za stranačku listu«, da bi na to i pred medijima predsednik Srbije rekao, citiram; »prihvatio sam krivicu i spreman sam da snosim posledice, odgovaraću na to kad dođe vreme«.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu 10

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu

Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije na X mreži , reagujući na pisanje Nove S i optužbe opozicije da vlast beži od rasprave o KiM i ltijumu , napisala je da ona i vlast ne beže od tih tema, kao i da opozicija ponovo pokazuje svoje licemerje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.