Dačić Makedoncima: Glasali za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Milosevicev djavoli segrt Dacic poreklom iz sela Zrze (okolina Prizrena)
    "stiteci" Srbiju od sada samostalne drzave Kosova stiti ustvari svoju fotelju u Beogradu koju kao clan propale SPS nije zasluzio. Prosipa non-stop otrove oko sebe i nista nije bolji od "zardjale kasike" debelog Seselja.

  2. Од када је то "Kosova*" независна држава?

  3. Alo narode, pa Dacic i njegova stranka opstaju iskljucivo na velikosrpskoj ideji, svadji sa komsijama, izazivanju incidenata u okruzenju, itd. i to vec decenijama. I niko ovde da se osvesti od toga … Pa dokle?

  4. Braća iz Makedonije znaju kako je teško upravljati državom, kada u parlamentu i vladi ima 30% Albanaca, pa su zato, da bi pomogli Srbima, glasali za samostalnost Kosova, uz zaštitu nacionalnih prava Srba na KiM od strane EU i NATO.

  5. [email protected] je Kosovo priznalo 97 drzava Sveta,14 ima zelju da prizna, pet nema stava, a samo 52 ne priznaje Kosova.Prosta racunica namece zakljucak, ma koliko bio bolan.

  6. Izgleda da udbasko-boljsevicka klika ponovo Srbiju gura u novi balkanski sukob?Inspirisani i ohrabrivani od Kremlja,oni isturaju svoje portparole da po svaku cenu proizvode konflikte sa susedima,pa ni Makedonija nije postedjena.Misle da je ponovo dosao trenutak za takvu akciju,jer dolazeca Trampova administracija je na uvijen nacin nagovestila da se nece mnogo petljati u evropske sukobe,i da ce to prepustiti Rusiji.Da li u tom svetlu mozemo posmatrati naoruzavanje Srbije?Doci ce do konflikta sa Kosovom(Formiranje ZSO,bez saglasnosti Pristine i medjunarodnih faktora),mozda referenduma pa odcepljenja RSod BIH,novih konflikta sa Hrvatskom,Albanijom,sada sa Makedonijom.Licno ne verujem da Vucic prizeljkuje takav razvoj dogadjaja,ali da li je dovoljno jak da se tome odupre?Oni zele da ga marginalizuju gurajuci ga da on bude kandidat za Predsednika,da izgubi potpuno kontrolu nad Vladom,i da tu zasednu kandidati kgb-ovskog Kremlja(Znamo koji su).Ali ja bi ih samo podsetio da Srbija nikada nije pobedila a da nije iza sebe imala SAD,Englesku,Francusku,a isto to vazi i za Rusiju.

  7. @ziki

    a kako bolno to bilo za vas albanske nacose opste prakse ali ta tvorevina na Kosovu nije nezavisna i suverena drzava nego IZDZRAVANI i ZAVISNI PROTEKTORAT. To sto ste potplatili nekava ostvceta po okeanima i neka africka plemena da bi dobacili do 100 priznanja ne znaci ama bas nista.

  8. @Bellevue

    Posto si jedno desetak puta vec napisao ovaj jedan te isti nebulozni komentar sa tim selo "Zrze" i sa "samostalnom drzavom kosova" da li si vec dobio bonus baklavu za trud ili tek kada dostignes 20 objavljivanja"?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.