Dačić: Mnogi u međunarodnoj zajednici žele da čuju da Srbi hoće da učestvuju na izborima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Šta se promenilo u odnosu na predhodne izbore u severnom delu Kosova? Da li se kajete što ste bez razloga naredili da Srbi napuste institucije i policiju?Da li shvatate koliko ste glupi?

  2. Nisam baš razumeo ministra. Da li je loše što neki/mnogi žele izbore … Da li smo i mi tražili izbore i još što šta …

  3. Sad se vidi porešna politika ove vlasti, zbog bojkota izbora i pritiska da Srbi napuste kosovsku policiju, dovelo je do hapšenja i pogibije Srba

  4. Vreme je isteklo ,moj Ivo,za domace izdajnike,korupcionase i razne politicke mafijase.Slobodno obavesti predsednika.

  5. Svi zele da cuju Srbe kako „priznaju da se kaju“ i da se „pišmane“ što su napustili kosovske institucije i bojkotovali „nelegitimne izbore“ koji su „zbog njihovog bojkota ispali nelegitimni“ a svet ih priznao kao da su legitimni sa čime NIKO u Srbiji nije računao !
    Sada je došlo ono „daj šta daš“, „dosta smo patili i platili“ !

  6. Iza politike SNS-SPS-a prema Kosovu se krije dogovor aktuelne vlasti sa međunarodnim faktorom o faktičkom priznavanju države Kosovo. Sve manipulacije, u kojima, nažalost ima i žrtava, služe isključivo za promociju lažnog patriotizma ove antinarodne i antidržavne politike Aleksandra Vučića, koji je uzurpirao medije i sve državne institucije, zarad lične promocije i bekstva od lične odgovornosti, za haos koji je proizveo i u Srbiji i na Balkanu. Ali krčag ide na vodu, dok se ne razbije.

  7. A sta je sada mali milosevicu?Ti mnogi ste vi kriminalci koji ste huskali narod i dalje ih huskate u zlo.Vi biste najvise voleli da se raspisu izbori,pa da svi srbi na Kosovu vide koliko ste vi „ucinili“da do izbora dodje.E vidis cetnice dacicu,sada to neka ostane tvoja pusta zelja,a kako ce da se to resi,veruj da nije do tebe i tvog sefa vucka.Vlada Kosova to odlucuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.