Dačić: Mnogo gledali "Rat svetova"

Ostavite komentar


  1. Evo…,vec je promenio plocu sa autogramom Donalda Trampa…!? Jeljcin nasih dana i srpske diplomatije…!!!

  2. Koji sluzbeni interes Srbije trazi pokusaj ponizavanja predstavnika Stejt dipartmenta.Koristit naziv bastovani u govoru o diplomatiji moze samo diletant kafanski a ne diplomata.Kad Srbija bude placala ceh za ovakvo ponasanje ovaj tip ce se predstavljati kao zrtva a ne uzrok velikog racuna.Da je odluka o statusu centra do Srbije ona bi se donela davno nego se ne zna kako reci Rusiji da ne smemo od Amera a to je bastovanska diplomatija( ja sam kafanski covek pa mogu ovaj termin koristiti)

  3. Ponašanje Brajana Hojta Jia je neprimereno posebno kada je govorio da je u rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu primpreman atentat na Mila Đukanovića. Hojt Ji vrlo dobro zna da je ta drugorazredna sapunica režirana od strane ruske i crnogorske obaveštajne službe ali zabrinjava to što naši zvaničnici ne znaju šta se zapravo dogodilo 16. oktobra prošle godine a Srbija je poprilično iskompromitovana u tom slučaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.