Dačić: MUP doneo naredbu da se prekine „Mirdita, dobar dan“

Ostavite komentar


  1. Drzava kapitulira pred huliganima. Koja je ova beda u kojoj zivimo? Sta drugo ocekivati od Slobinog potrcka i Seseljevog vodonose.

  2. Koja sramota i blam! Da drzava podklekne pod udarom ultra nacionalista i sovinista? Pa ovakva Srbija je hiljadama kilometara udaljena od EU. Posle nemojmo da kukamo da nas ne zele u EU. Da je bilo mozga i pameti, odrstranili bu ovo besnu rulju i dokazali da vlada pravo, a ovako? Njima, ministru i politicarima ulica odreduje ko sme a ko ne da se okuplja? Sramota! Ostavka pod hitno!!!!

  3. Sram vas bilo ministre i Mup.Nanerno ste poslali grupu mlade dece da ometaju.Stidite se.

  4. Тако треба. Отимају нам Свето Србско Косово и насрћу на Београд, уз помоћ домаћих издајника плаћених од страних служби. Дражо, буди фрајер па објави и ово. Направи привид демократије, иако сите и ти и ови твоји плаћени плаћени из истог буђеара ко и шиптари.

  5. Pa kakav si ti to ‘organ’ kada nisi u stanju da obezbediš jednu pozorišnu predstavu?

  6. Sramota za državu… nastavlja sa širenjem mržnje medju ljudima na biv. Yu prostoru. Stid me i svoje bespomoćnosti a pripadnik sam ovog naroda

  7. Tako je to u banana drzavi.Isciniras kobajagi protest da bi imao razloga da maltretiras normalne ljude. Kad ce prestati ovo radikalsko ludilo i zamajavanje naroda laznom brigom za Srbiju.

  8. staklena noć u beogradu. nemoj posle „pa ja nisam znao šta oni rade…“ i slične izgovore da slušamo kao u Nemačkoj 1945 kada su saveznici stigli.

  9. A kada je njima u interesu onda nista nije problem, tako i za koronu i sve drugo. Velja Nevolja zajedno sa policijom tukao i hapsio gradjane.Sada ga ne poznaju ni Oskar ni Hrkalovicka, ni Nesa iz Bgd…. E drzavo, al to vise nisi, bila si….

  10. Konačno je država donela odluku o zabrani ovog skaradnog događaja koji ima za cilj poniženje Srbije i srpskog naroda i to na Vidovdan. Svi oni koji žale što je zabranjen tzv. festival, nek lepo odu u Prištinu i održe ga i tako opravdaju novac onih koji ih plaćaju.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.