Dačić: Na parlamentarne izbore sa JS, na lokalu ponegde i sa SNS

Ostavite komentar


    1. Posle izbora, zatvor i oduzimanje imovine, trideset godina ovi brane srpstvo, unistili su nas.

  1. BUDITE KORISNI
    Da nebi samo smarali i slali poruke evo saveta. Pišite nešto o stalnoj zloupotrebi poverenja birača, o pljačci i rasprodaji naših dobara, o izdaji Kosova i o Briselskom sporazumu, o odlasku Srba, o islamizaciji Srbije. O tome kuda ide Srbija. To su goruće teme Srbije…
    P.Sajdžo 2020

  2. VUČIĆ IZLAZI NA GROBLJE

    Vučić je odavno sahranio Srbiju. Sada izlazi sa popom na groblje da izvrši opelo i sve ono redno. Za novopridošle spremio je i sendviče. A oni koji budu kukali za Srbijom i Kosovom i njih će utamničiti na licu mesta…
    P.Sajdžo 2020.

    1. Dovoljno je i to za rodoljuba Dacica, Milosevicevog posilnog iz sela Zitoradje, na jugu Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.