Dačić na Tašu poručio da je patriota i zapevao „Tamo daleko“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Savuj iz Žitišta utripovao da je na takmičenju Serbia’s Got Talent a ne predizbornom mitingu.

  2. Je li ovo sef diplomatije prozvao najdirektnije i najprizemnije swfove najjcim EU drzava od kojih nam,po izjavama drzavnih funkcionera,zavisi ekonomija?Citam vec treci put i ne verujem.Sef diplomatije?Diplomata???

  3. Od njegovog patriotizma nama je sve gore a njima sve bolje.Kakve oni veze imaju sa patriotizmom.Nikakve.

  4. Lepo je i uzvišeno biti pattriota. Biti odan svojoj državi, svom tlu i precima koji su to tlo bojili crvenom bojom da bismo mi danas živeli slobodni. Mislim da je problem Srbije nedostatak tog osećaja uprkos tome što nas „bije“ glas teških nacionalista. Danas je patriotizam dobio značenje zločina. Medjutim, gospodinu Dačiću, kao i njegovoj komšinici bih zabranio da pevaju. Posebno posme tipa „Tamo daleko“. Ne umeju oni to. U njihovoj izvedbi ova predivna pesma deluje bedno, siromašno, otrcano.

  5. „Profesionalni“ patriotizam Ivice Dacica je lakmus papir iza koga se kriju oni koji su najvise odgovorni za rasturanje Jugoslavije,etnicka siscenja,bombardovanje i nezavisnost Kosova. Srbi su se devedesetih okupljali oko njih zbor ratova,danas se isti takvi okupljaju oko Dacica i Vucica,zbog hleba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.