Dačić: Naredene sedmice ćemo saopštiti ime još jedne zemlje koja je povukla ili suspendovala priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Baš me zanima koliko ima stanovnika ………i da li je iko u Srbiji čuo za tu državu? Objasni malo kakve koristi mi gradjani imamo od toga i kakav je efekat u budućnosti.? Ti mlatiš praznu slamu već dugi niz godina ,gde ti je pšenica Dačiću?

    1. Небитно да ли је у Србији неко чуо за ту земљу и колико има становника. Ово што ради Дачић у потпуној је супротности са пузајућом политиком нашег Председника. Мало ли је!

    2. Kada su priznavali Kosovo državu nije bilo važno koiliko ima stanovnika ? Vama, mrziteljima Vučića i Dačića, potpuno je ispran mozak monstruoznom mržnjom.

    3. Znaš kako se to plaća? Uzimaju pare (kredit, donacije,…pare naše dijaspore sa Zapada…) sa Zapada i kupuju banan države. Dokle će to biti? Dok Zapadni centri moći NE LUPE ŠAKKO OD STO (a to je vrlo blizu. Dosta im je Srbije i Kosova- plaćaju tj. pune budzete Srbije i Kosova… a ovi se bave kalimerisanjem) I Slobu su pustili da 10 godina vodi svoju samoubilačku politiku….

  2. Trošiš Alo naše pare na avio prevoz i zarad dnevnica koje ćeš strpati u džep, a i sam odlično znaš da zemlje koje odlučuju o našoj sudbini to nikada neće uraditi, već će Vučića i tebe naterati da sledeće godine potpišete priznanje Kosova. Ova tvoja i Vučićeva igranka je namenjena operisanima od sluha i pameti.

    1. @Močo
      Ma bravo „Močo“, ma samo ako si rekao Dacicu, ima da se potrese i ne samo to nego si komentarom odusevio i dezurnog aljbanskog patriljotu. Malo li je.

  3. Isti ljudi vec 30 godina.
    Terate Kosove da se ujedini sa Albanijom. Onda nemojte da kukate.
    Ti je kao i sa aurotablicama, kada su bile KS ne moze e onda su dosle RKS, onda moze KS a ne moze RKS.
    Treba da vam bude jasno da Kosovo i Srbija su susedi .

  4. Ok, da probam ponovo, ovaj put kulturnije.
    Drži vas Miljackić na tihoj vatri. Evo ja ću da vam kažem.
    Sledeća država koja povlači priznanje Kosova je…
    Albanija!
    Informacija je dobijena iz prve ruke iz Ministarstva Istine, Ljubavi i Snova Republike Pao Saolo.

    1. @Adil Bajrami

      Fascinira tvoj predpuberteteski „humor“. Samo nastavi, pliz.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.