Dačić: Ne može neko iz EU da kaže „može Đilas, a ne može Šešelj“

Ostavite komentar


  1. E vidis Dacicu moze. Znaju oni u svetu koje je stranke stvorila kriminalna organizacija na vlasti ili ce biti marionete te iste kriminalne organizacije. Znaju oni koje stranke ce biti jake na recima a koje ce biti jake na delu.

    1. Opozicija koju imamo je ništa i zato mora da se čeka dok ne dođu neki novi klinci pošteni i pametni ove treba zabraniti sve koji nisu prešli cenzus raspustiti po hitnom postupku neke pohapsiti

  2. Ma nece da vam pomognu ni kozne gace a kamo li radikalcina Seselj! Oduvacemo vas kada nam prekipi vase izivljavanje!

  3. Naravno da je sve moguće, ali nije sve dobro.

    Na primer, da u mojoj zemlji stranci, Slovenci na primer (a zašto ne Hrvati i Albanci) „posreduju“ između srpskih političara oko dogovora za srpske izbore, pa to ima samo pod okupacijom.

    Ne možete da razgovarate? Ne mora kao ljudi, ali kao političari? Pa mrš odatle onda, nije politika za vas!

    Šta je sledeće, da se i u Srbiji ustoliči „Visoki Predstavnik“, da svojevoljno menja ustav i nameće zakone i zabranjuje ljudima slobodu govora i ukida im slobodu izbora i kandidovanja na izborima, i pojavljivanje u javnosti?!?

    Da li ste svi (osim DSS-a) sa uma sišli?

  4. Да док је оваквих смешних коментара неће постојати конструктивне опозиције у парламенту Србије јел смо ми Срби још увек глас који одлучује ко ће бити на челу државе коју волимо и у њој живижо . ЕЕЕЕЕЕЕ ако нас можда демографија Србије смањи и постанемо мањински народ , онда нека опет одлучује већински народ можда тада неће бити мог гласа али глас моје деце и унука којих је Бог дао довољно биће да су моји потомци .

  5. Mozda bi tu bilo jedno od rešenja za pregovore vas školovani vrljavi urednik!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.