Dačič: Ne udvaram se Vučiću, nismo samo politički partneri već ga smatram i prijateljem

Ostavite komentar


  1. Ne znate vi političari šta je prijateljstvo. Mada u vašem slučaju je tačna ona narodna, sa kim si onakav si.

  2. Posebno je to prijateljstvo ucvrsceno 2008 godine kada si ga bezdusno obmanuo i sklopio pakt sa Djilasom. Od tada obmanjujes svakoga i mislis da niko ne vidi.

  3. Moguce da ga smatras prijateljem od kada je on „u interesu gradjana Srbije“ prestao da te naziva lopovom zbog koferceta i drugih mahinacija za koje te je dugo, dugo optuzivao.
    A sto se tice toga „kakvu ujdrumu opozicija sprema za predsedničke izbore“ mogu reci da su po gradjane Srbije pogubne vase silne ujdurme kojih je bilo o-ho-ho.
    A da se udvaras, to je u tvom stilu i vrlo je ocigledno.

  4. A zar one 2012.te nije bio „prijatelj“ sa Tadicem? Koji je bio toliko glup da je smislio kako ce ON biti premijer? Da mu je tada, umesto Vucica, dao tu funkciju, i dan danas bi DS bila na vlasti. Na zalost, Vucic je imao mnoogo bolje savetnike, koji planiraju dalje od NOSA! Tuznog nosa koji nas je zbog Tadica i Dacica kostao buducnosti Srbije.

  5. Smeniće ga Brnabićka,Dačić će postati muzički urednik Pinka,Zorana umesto Neše,a on ambasador u Uzbekistanu!-Dr Dekoltee smenjuje Slončara,koji će postati lični Dr opozicije!-Vulin uvodi visinske pripreme avijaciji,a u Kanadi!-AV će smanjiti usne,da Corax nema inspiracije!…Martinović,uinat svima,povećaće uši!

  6. Ej, bre, ne foliraj nas! Da možeš ti bi mu se, opet verovatno kao „prijatelju“ a ne tvom dosadašnjem gazdi koji očigledno hoće da te pusti sa lanca, uvukao i u ono mesto! Ti već znaš koje, Samo da ostaneš u vladi- jer bez učešća u vlasti, za koji mesec će i tvoja partija krenuti putem nekada moćne Demokratske stranke Borisa Tadića. Raspašće se do beznačajnosti! Zato kopaš i rukamqa i nogama, često i kroz degutantne izjave, da se (opet) podvučeš samoproglašenom vlasniku i gazdi Srbije- Aleksandru Vučiću!

  7. Nije to u pitanju g. Dačo! Vi ste, mislim na kompletan SPS na čelu s Vašim bivšim vođom i Vama stvorili Šešelja i Vučića! Tako, stari ste Vi partneri. Plus, neće on sam da kusa ono što ste do sada zajedno kuvali!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.