Dačić: Nećemo dozvoliti da nas ponižavaju

Povodom blokade za otvaranje poglavlja 26

Ostavite komentar


  1. Valjda je sad svakom jasno da aktuelna vlast u Srbiji uopste ne zeli clanstvo u EU niti standarde koji tamo postoje a da im je jedini interes beskonacno iznalazenje "neprijatelja" i guslanje u kosovske i sve druge mitove. I dok nam vreme ide i sve smo stariji, njima vise funkcija i dzepovi puniji …

  2. Xaxaxaxa Hrvatska i Bugarska – to je taj nivo. Ako se dobro sećam, hrvati sitan novac žarkonski nazivaju bugarima, ali izgleda da je to i jedino što im je nažalost ostalo: par "bugara" u đepu i šovinizam kao hrana duha, dok telo bojkotuje srpske čokoladice.

  3. Podsetio je da, kada Srbija ima problem u međunarodnim organizacijama i forumima, da uvek prvo zove Rusiju i istakao je da je njemu Lavrov najdraži gost jer Srbija od Moskve ima podršku a ne pritiske.G.Dacicu je gazdarica u Moskvi a ima i ona julovska parola:"i srce je na levoj strani".Uzgred meni nije!!!

  4. "Rekao je da razume "opterećenost koju Hrvatska ima u odnosu na rezultate koje postiže Srbija"
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA to je vjerovatno od "prosto mi je neugodno koliko nam dobro ide".
    AV bi bio ponosan!

  5. Vučić i Dacic nisu iskreno zainteresovani da Srbija bude u evropskoj uniji pa onako cinično i rade sa Unijom jer u dubini duše se nadaju njenom krahu. Mnogo su ozbiljniji u saradnji sa Rusijom. Jasno je vise i Briselu da oni promatraju briselske činovnike ko kretene jer oni su ti mangupi sa Balkana koji će sve da nadmudre i pobede. Od srpskih pobeda u zadnjih dve decenije boli glava.

  6. Srbi ne mogu sebi utuviti u glavu da više nema Jugoslavije i da ne mogu više zapovijedati Hrvatima što trebaju raditi. Što prije prihvate stvarnost bit će im lakše. iako se često hrvatski političaru ponašaju podanički.

  7. DALI SE nekome čini, DA OVA ,I,ZJAVA,,LIČI VEOMA,NA ONU SLOBOLEONOVU,POSLE,,POBEDE NAD N.A.T.O,.9,JUNA, ,,ETO SADA ,,SMO,,POBEDILI,,I N.A.T.O.. Pod,,NAS,,KOGA DAČA KOFERČE,,MOŽE DA PODRAZUMEV ,S OBZIROM NA,,ZASLUGE,, NJEGOVOG,,PatriJotskog,,tima,,.tima,,.Posebno SMO,,SREĆNI,,što MU je ,,Lično,,najdraži,,ruski,predstavnik,,,Još jedna od postojećih gubernija sasvim Bi im odgovarala..Komšiluk se sasvim rasplakao od kada su im Baćuške,,odkazale,,pomoći,,.PA SU UZINAT već u EU.. Mi sa ovom garniturom ,,SREĆOM ,, MENJAMO I GEOGRAFSKE DESTINACIJE neskriveno KLIZIMO NA ISTOK.I TAMO IMAJU JEDNOG ,,TATU,,,,KOJI SVE,,PREVASPITAVA,,.KGB,ovskim,,metodama.. ..

  8. Ma,bravo!Izborili ste se da nas niko normalan ne zeli u EU jer ne razumemo kako ona funkcionise .Poruke o ispunjavanju uslova su samo price:kad dodju Rusi jedino vazi da nema neutralnosti jer pred njima skidamo gace i prestajemo da govorimo sopstveni jezik.
    Dacic radi za Moskvu,Seselj radi za Moskvu,a premijer,ko bajagi ne?!Kad vas probudi radio Moskva,nemojte se iznenaditi ,nesrecni robovi Srbije!

  9. "Ja bih rekao da gledamo partiju pokera sa velikim ulozima u kojoj Srbija blefira sa ruskim vezama koje su manje suštinske nego što izgledaju, dok Rusija blefira sa jakim uticajem."

    ww.slobodnaevropa.org/a/bieber-srbija-rusija-blefiraju-u-pokeru-sa-evropom/28171972.html

Ostavite komentar


Politika

Organizatori protesta za Danas: Kada će se održati naredni skup protiv litijuma i da li je nastupila pauza? 10

Organizatori protesta za Danas: Kada će se održati naredni skup protiv litijuma i da li je nastupila pauza?

Naredni protest protiv litijuma podrazumevaće istovremenu akciju na nekoliko lokacija u Srbiji, navode organizatori protesta za Danas, ne želeći da otkriju kada će konkretno uslediti to okupljanje, ali ni kada će obznaniti sledeće korake. Napominju da se protest trenutno nastavlja različitim vidovima borbe, između ostalog i obeležavanjem ugroženih mesta na aplikaciji "Gugl mape", a naredne aktivnosti, napominju, zavisiće i od namera udruženja "Ne damo Jadar" i SEOS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.