Dačić: Nećemo pristupiti NATO, to je i odraz osećanja našeg naroda zbog bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Bas „dirljivo i iskreno“ (malo sutra) deluje Daciceva izjava da zbog postovanja naše zakonske obaveze ali i odraza raspoloženja ogromne većine naših građana Srbija nece pristupiti u NATO. Posedovanje jedne tone marihuane nije protiv zakona, ali ovo jeste. Nema sta, jasno ko dan.

  2. Srbija ,ako ne zeli u NATO,zasto onda nije u savezu Rusije, govorim iz tog razloga sto Srbija ne moze opstati da nije u savezu 1 ili 2. Ovako je za sada kiko i nista.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić najavila novu sednicu o litijumu 10

Ana Brnabić najavila novu sednicu o litijumu

Predsednica Narode skušptine Ana Brnabić će, čim se steknu zakonski uslovi, a to jedan minut nakon ponoći, zakazati sednicu o predlogu zakona o zabrani istraživanja i iskopavanja litijuma i bora za ponedeljak, 7. oktobar 2024. godine, saznaje N1.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.