Dačić: Neću reći ko je povukao priznanje, neka Pacoli traži

Ostavite komentar


  1. Hajde da se oslonimo na zdravu logiku, gospodine aktuelni ministre spoljnih poslova Srbije. Ako vec danima izjavljujete za medije da mnoge zemlje povlace priznanje nezavisnosti Kosmeta, zbog cega onda aktuelni predsednik Srbije ide u suprotnom smeru i svojim dramaticnim izjavama iz dana u dan, najavljuje da samo on zuri da potpise priznanje nezavisnost Kosmeta? Po zdravom misljenju tu se ne slazu kockice vasih i njegovih izjava; naprotiv idu jedne protiv druge.

    1. Njegovo poreklo nije vezano za Žitoradju. Njegovi su rodom iz sela Pretrešnja, koje se nalazi na padinama Velikog Jastrepca, takodje u Toplici. Eh, sada, Pretrešnja nema Cecu, pa se, možda, gospodin ministar stidi da pomene tu činjenicu. Ni pokojni Djindjić se nije nešto razmetao svojim poreklom /po ocu/ koje je takodje iz jednog malog podjastrebačkog sela u Toplici, sve dok nije ubijen, kada se ta velika „tajna“ konačno obelodanila.

  2. Upravo Dacic, kadar propalog SPS pokazuje da je dobro sto je Kosovo samostalna republika, udaljena od sarlantastva i igrarija tkz politicara iz Bgd. kojima su znanje diplomatije i jezika strani pojmovi. Neka bog pomogne narodu Srbije sa ovakvima.

  3. Verovatno neka zabit čim nota putuje do najbliže ambasade ko zna koliko…

  4. Kada je naš šef diplomatije precizirao „pet puta veća površina“ zemlje od R.Srbije da li je pri tom računao sa ili bez površine KiM? Bitno je pri računanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.