Dačić: „Nelegalna odluka“ Prištine o ukidanju dinara ima za cilj nestanak srpske populacije sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Nestanak Srba sa Kosova je posledica kontinuiteta politike, radnji, nedela … vlasti iz 90-tih godina i njihovih direktnih nasledika, sledbenika i učenika iz naprdne (radikali, socijalisti i sijaset drugih kriminalaca i bašibozuka) bande (uz premošćavanje od strane Koštunice koji im je omogućio opstanak i kontinuitet) …

  2. Dačić: „Nelegalna odluka“ Prištine o ukidanju dinara ima za cilj nestanak srpske populacije sa Kosova

    Dačićenko i Vučićenko su potpuno u PRAVU !
    U svim drzavama u kojima „dinar nije platni promet“ Srbi su nestali !

  3. Cilj Srpske depopulacije sam po sebi i nije pogresan. Gde nema Srba nema ni problema.

  4. Ala dramatizuje ova dacic… kao u njegovoj srbiji nema nacionalnih manjima zato sto maticna drzava ne im dostavlja na primer denar, kunu, lek, rublju…

  5. Za nestanak srba neče biti kriv dinar za nestanak je kriva naša politika na Kosovu .

  6. Bilo bi bolje da nam Ivica Dacic izjavi sta ce on kao ministar inostranih poslova da promeni u pozitivno kada je dinar kao platezno sredstvo na KiM a ne da nam prepricava ono sto vec znamo isto kao direktor kancelarije za KiM Petkovic,koja je izgubila svrhu postojanja.

  7. Ti najbolje od svih u srbiju znaš da Republika Kosova je samostalna država tako da sama odlučuje koja valuta treba da bude zvaniča.Dinar je umro 99 -te kada je tvoj gospodar sa srpskom vojskom i paramilitarcima pobegao sa repom ispod noge!!

  8. Proctaj sta si potpisao u Briselu i umukni.Sve ste ucinili sa Vucicem da zaokruzite drzavnost Kosova i uspeli ste u tome.R’djom kapom dok vam je koljeno.

  9. Patak Dača otkrio toplu vodu. A šta je patak-Dača potpisao u Briselu? Da nije možda potpisao dokument kojim se sprečava nestanak Srba na Kosovu? Samo prepričava dešavanja na Kosovu i puni svoje koferče.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.