Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom

Ostavite komentar


  1. Sa posebnim akcentom na “ KO SVE UCESTVUJE NA NJIMA“.
    Cestitam na ovakvom humoru, koji je nekada gajio samo jos Dusan Mitevic, sad vec pokojni direktor TV Beograd.
    Mada i on je bio jedan od osnivaca JUL-a, za koji nije bilo bitno da li ta politicka forma ima sustinu i bori se za istinitu ili laznu ideju. Bas kao i Vucicu. Sta ga briga ko ucestvuje vazno je da on pobedjuje i opstaje. A, posle njega moze da bude i potop. Pardon, bojkot.

  2. Nema potrebe za zajednickom listom sa SNS-om izjavio je Dacic a ranije je imao drugaciju ideju.Na SNS-ovoj listi ce verovatnobiti fikusi Ljajic i Krkobabic koji je jedan od nekoliko clanova PUPS-a partije koja samo sto nije nestala sa politicke scene Srbije.

  3. E nakon što SNS samostalno osvoji više od 50% na predstojećim izborima SPS će biti šutnut u opoziciju. Dačiću bi bolje bilo da bojkotuje izbore 🙂 kakva ironija za SPS 🙂

    1. Nema muda A.V. za to. Kad putin udari sakom u sto opet ce SPS biti u vladi. Ziv bio pa video.

      1. Nema to nikakve veze sa Putinom. Zabole Putina za SPS. Što se tiče matematike Vučuću da bi neprikosnoveno vladao ni do sada nisu trebali, a neće trebati ni posle novih kvazi izbora ni SPS ni fikusi sa njegove izborne liste (Krkobabić, Ljajić, Popović, Vulin, Drašković). Ne trebaju mu zbog većine, ali mu ttrebaju iz psiholoških razloga. Lakše je kad u „zlu i šteti“ deliđš odgovornos, makar i formalno, na poapiru.

  4. Vucevicu ne kaze se da su postigli dogovor da svaka stranka izade samostslno, nego da nisu postigli dogovor da izadju sa zajednickom listom.

  5. Daj bože ni 3% da ne prelaziš več 30 godina tamo vamo nikad nisi radio u tvoj život

    1. Ovom estradnom umetniku, ne gine ibarska magistrala za pocetak a sled dogadjaja i prostor zatvorenog tipa!!!

  6. Ma molio ga Vučić da idu zajedno na izbore ali je „koferče“ toliko „ojačao“ da je njegovu ponudu odbio! CVRC Milojke!

  7. Naravno. Nije Bucko „mutav“, zato toliko i opstaje. Bolje koliko – toliko svojih mandata, nego onoliko koliko ti neko „udeli“.

  8. Zato je spušten cenzus SPS , SRS i SNS oni su sveto trojstvo .Smatraju sebe večnim vladarima Srbije.Trebao bi neko da podnese krivične prijave za sve koj su njihovi savetnici.Srbija je ostala jedina zemlja na Balkanskom poluostrvu gde vlast svesno pljačka svoj narod i podsmeva mu se.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili 8

INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili

Istina je da su Dveri vezane za ličnost Boška Obradovića jer je on čovek koji je pre 25 godina osnovao Dveri i to je sve normalno. Svaki čovek je posebna ličnost i neminovno da sa sobom nosi svoju autentičnost i svoju energiju, tako da verujem da će novo rukovodstvo sa političkim iskustvom od 12 godina naći model kako da se ponovo vratimo u centar političkih dešavanja u Srbiji”, kaže u intervjuu za Danas novoizabrani predsednik Srpskog pokreta Dveri Ivan Kostić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.