Dačić: Nema razlike u prioritetima

Ostavite komentar


  1. Pa da ,naravno da nema razlike u prioritetima,kad je bivši glasnogovornik a sadašnji predsednik SPS u pitanu,pa kako mu kažu .spiker odeklamuje,i kudi i hvali sebe,a još pandurski sin,džaba mučnom Tončevu,koji predstavlja krava muzaru u SPS,da priča o prioritetima sa Dejanovićkom,još će ga u ludnicu strpati,samo mogu DB deca,i ona za koju DB kaže da su dobra deca da govore o prioritetima,ali umereno,sa taktom,i sa doslednošću glasnogovornika Ivice,pa i on je slušao i bio slušan,ali ne zna čovek ništa o Kalemegdanu pa to ti je.

  2. Da Ova nacija poštuje PRE SVEGA SAMU SEBE ,,KOFERČE,, NEBI MOGAO NI DA SE Dokopa bilo Koje granične linije NITI DA PRESTAVLJA IKOGA,,usrećenika,,njegovim, vizionarskom OCU,SA svim ostalim,,kamaradima,,srećom opet u,sedlu,,,,srećnog Im Srbistana.a ,,Priorite,, bi mu SAČINJAVALI NEKI NETIPIČNO OBUČENI,, ,,SARADNICI,,. nekonfabulično,,posvećeni,PatriJotskim blokovima.Dača,,vizionartsvo,,budućnost ,,s Njim i ostalim,pridodatim,,spasiteljima,,,i,posvećenost,,je TROGLAVO ZLO BEZ PRESEDANA U ISTORIJI SRBIJENAUVEK.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.