Dačić: Nemoguće da Vučić ne bude premijer

Mandatar nagovestio da je pod pritiskom

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Vučić je puno toga dobrog uradio za Srbiju i građane ,građani su mu dali svoj glas i svoje poverenje i podršku .

  2. Nova vlada može da pokaže dobre rezultate, samo sa Vučićem na čelu vlade .

  3. Nije prvi put da se Srbija nalazi u teskoj situaciji,medjutim treba biti optimista i verovati da ce Srbija da nastavi putem kojim je krenula i da ce prevazici trenutne teskoce a sve uz angazovanje Aleksandra Vucica koji je do sada vodio zemlju na pravi nacin.

  4. Covek ima podrsku polovine gradjana Srbije, ne vidim nikog drugog na tom mestu, jednostavno nemoguce.

  5. Botovi tvrde da Vucic ima podrsku polovine gradjana Srbije, e nema je. Ima manje od polovine koji su glasali. Njegova lista na izbore je bila koalicija, ne on sam. Mozda je Krkobabic dobio vise glasova nego Vucic, ne moze se znati. A sta sa onih koji nisu glasali, dali i oni vole Vucica? Opet, ne moze se znati. Ali sv te posrske n znace nista, rezultate nema, sv se gore zivi, i to je cinjenica.

  6. Imaćemo vladu na vreme, sastavljenu od stručnih ljudi od strane premijera i sa njim na čelu!!!!

  7. Za gradjane Srbije je nezamislivo da Vucic ne bude premijer,jer samo sa njim gradjani vide bolju buducnost zato su ga i izabrali na prethodnim izborima.

  8. U ovom trenutku ne postoji jača politička ličnost od Vučića prema tome slažem se da je vrlo malo moguće da Vučić ne bude premijer

  9. @oko soklolovo.Ako je,,pola Srbije,, ,,celih,,1700000 ,,Glasača,, za,,kooperaciju sa Sns u koje spadaju SVIH 11 ,,SAGLASNIKA ,,IZ KOJE JE OSNOVNE ŠKOLE BEŽAO S ČASOVA MATEMATIKE, DOTIČNI,,POTPISNIK, Ili je To potvdra ,,karaktera,, Talenata i obožavaoca,ovakvog, napreDno smišljenog,,sistema,,.

  10. Hajdemo redom: Ako Vucic ne moze da formira vladu, po zakonu treba da vrsti mandat Nikolicu. On, predsednik, treba da predlozi novog mandatara. Ili je Vucic resio da sve uvede u porodicno nasledje?Nadalje, sumnjam da ce sadasnji mandatar nekome prepustiti vlast, ovo je , mislim marketinski potez. Da njegovi fanovi vide koliko je on posten. pa ne prihvata ucene. Dajte, molim vas, on je smesno providan, ako dobro slusate i gladate. Dacic? U poslednjih par meseci sav se pretvorio u supozitoriju!

  11. Човек који ће у историји остати упамћен по Миши Банани и Тијани Ајфон. Каријера између дилера и старлета.

  12. Da li bilo koga u zemlji Srbiji uopšte više interesuje šta misli, smatra ili priča Ivica Dačić?

  13. Ja se samo u jednom ne slažem sa matematičarima – zbir nula nikako nije nula.

    Stanislav Jirži Lec

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.