Dačić: Nije tačno da sam se žrtvovao da bi neki drugi članovi SPS dobili funkcije

Ostavite komentar


  1. Ovo je totalni fijasko za Dačića. U ovom parlamentu neće moći ništa da poentira jer ga niko neće ni pratiti. jasno je da je skupština pretvorena u salu za dizanje ruku, neće biti nikakve polemike, zasedanja će trajati par sati a izveštaji će se završavati u par rečenica.
    Na sledećim izborima će SPS nastaviti da tone sa brojem glasača i neka mole boga da još više ljudi bojkotuje izbore jer je to jedini način da matematički ostanu na 10% glasova.

  2. Tragedija nacije je sto smo prihvatili Vas kao nekakve relevantne faktore.Sto Vi odlucujete o necemu, o zivotima nase dece i njihovoj buducnosti. Mi smo taoci Vasih bolesnih ambicija, SPS I sateliti poput JS koja populizmom drzi cenzus su bolest Srbije.Kancer. Vucic je okupio ,usisao sav moguci talog, od Monarhista, Levicara, Desnicara, Mondijalista, citavu kamarilu interesno povezanih lica bez ideologije bez ikakve strategije osim da sto duze koriste drzavne resurse. Vama daju prostora u medijima. Sapicu i drugim lakrdijasima, Vi ste sramota svih onih koji su polozili zivote za slobodnu Srbiju.Da li je to ova Srbija za koju su dali najvrednije sto su imali ukljucujuci mog djeda i pradjeda ? Sve dok se mi ne promenimo i sagledamo jasno ko vodi ovu predivnu drzavu 30 godina propast nasa bice svakim danom sve veca. Vi zasluzujete da vodite mesnu zajednicu ,klasican apartcik bez stava, klimoglavac, povezan sa raznim polusvetom, Vas drze kao metaforu, paradigmu svega sto Srbija unazad duzi niz godina jeste.I ne samo Vi, Tadic je vas saborac, rod najrodjeniji. Naravno licno protiv Vas takvih ,nemam ni zrnce zla ali Vi kao politicar ste naneli stete vise nego ustase , nemci i turci za svo vreme okupacije i tlacenja ovog cestitog zavedenog naroda.Za 30 godina vladavine teze su posledice nego pod njima.O Aci Srbinu je tek posebna prica za sociologe i enciklopedije.

    1. Srđane, svaku reč se slažem s tobom sem u jednom: O Aci Srbinu neće mišljenje davati samo sociolozi (uzgred, ja sam sociolog) već generacije psihologa i psihijatara, teško da bi i Frojd i Jung sami doneli dijagnozu.

  3. Da, da. Šamarčina koju si popio, uopšte ne boli, a budućnost ti je sjajna: bavićeš de veoma odgovornim poslom davanja reči Martinoviću i Rističeviću. Pa ko ne bi poželeo takvo nešto?

  4. Kakav Parlament takav ugled, takav i „zaštitnik“ ugleda. Crna Srbijo, ni za vreme turaka nisi imala ovakve dahije.

  5. Što bi rekla lisica u basni kada nije mogla da dohvati grožđe „KISELO JE“.

  6. Dačiću, ličis na beskicmenjaka. Cela Srbija to vidi samo ne ti. Ostavi SPS i preleti u SNS biće bolje i za tebe a i za nas koji podržavamo socialiste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.