Dačić: Niko nema prava da deli lekcije Srbiji kakvu spoljnu politiku da vodi

Ostavite komentar


  1. Ameri imaju pravo !
    Oni su postavili ovog na vlast.
    Oni mogu da naređuju, hapse, prolaze i ruše po Srbiji, uzimaju organe za „međunarodnu razmenu“, vakcinišu na silu i sve ostalo.
    Potpisano.

  2. Ne deli vama niko lekcije nego vas uče da više ne kradete ,kada daju pomoć onda su svi dobri.

  3. „Reč je o stalnoj kampanji. Oni se interesuju za sve što može da izazove političku nestabilnost“, rekao je Dačić.

    A tako nešto BUDALAMA nije normalno !
    Vama nije normalno što se susedna drzava interesuju za sve što može da izazove političku nestabilnost u Regionu ?
    I o kavom „mešanju u spoljnu politiku jedne zemlje“ vi govorite ?
    Gosp. Grlić Radman, zbog koga je Beograd uputio protestnu notu ambasadi Hrvatske, je samo „VIDOVIT“ i izneo je samo svoja „predvidjanja“ kada je izjavio da Srbija nece moci vecito da „sedi na dve stolice“ a vi ako verujete da cete to moci, NASTAVITE on vam to ne „ZABRANJUJE“ !

  4. Jel se to “niko” odnosi i na Putina, Erdogana, Orbana, Bajdena, Makrona, Šolca i ostale, ili samo na dežurne krivce iz regiona?

  5. Tako je „mali slobodane“,ali niko nema obavezu da pumpa milijarde Evra u Srbiju.Ako primas pomoć u vidu finansija,onda i oni imaju pravo reci,tako da sada znas i to,mada si i ti to znao.

  6. Vučić, Dačić, Vulin, Vučević… Vaš problem je što gledate na grehe NDH kao grehe sadašnje Hrvatske, što, naravno nema nikakve veze. U isto vreme Grlić Radam zamera isključivo Vučiću i srpskoj politčkoj oligarhiji, ne srpsokom narodu, za sadašnje grehe. Razlika je jasna, ali to napred pomenute ne iteresuje, naravno… Svi smo dobro došli u ruski gulag, kuda nas naši vođe odlučno vode

  7. Ovo može da priča samo zato što najveća većina građana ne samo da kao i on pojma nema o međunarodnim obavezama po članstvu u OEBSu i statusu „kandidata za pristup EU“ … nego i isto tako nema nikakav osećaj odgovornosti. Za sve su uvek neki drugi krivi, a mi i dalje oremo drumove.

  8. Ovaj po stasu i političkim shvatanjima maleni nam opet deli lekcije. Kaže niko nema prava da nama- misli ovima na vlasti, deli lekcije. Pa niko ni od vas nema prava da krade, otima, da je koruptan i da namešta (krade!) izbore kako bi i dalje mogli da se bogatite na grbači naroda. Često od suludih projekata, kao npr. BG na vodi, zabavno-muzički Expo 27 i druge nebuloze koje će Srbiju koštati i do 20 milijardi evra- a ipak to činite. Zašto se onda bunite protiv lekcija jačih od vas?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.