Dačić: Novi predsednik odlučuje o premijeru

Ostavite komentar


  1. Najbolje za Srbiju je bilo da je aktuelni premijer odrzao rec i nije se kandidivao za predsednika. Dalje, opet najbolje za Srbiju je moglo biti da ako se vec kandidovao za predsednika da podnese ostavku na mesto premijera a ne da vodi kampanju kao predsednik vlade. Da li u novijoj istoriji modernih i demokratskih zemalja (kako vole ovde cesto da kazu politicari) postoji primer da predsednik vlade vodi kampanju za izbor u predsednika drzave. Takvim postupkom su i izazvani protesti a moglo je sve da ide kako tako nekim demokratskim putem uz odrzanje date reci a i uz postovanje procedure.

  2. …vrlo lako tumačiti kao političara. Treba samo obrnuti za 180 stepeni smisao svemu što kaže i dobije se istina. Prosto ko pasulj.

  3. Dača baš zapeo za fotelju. Meni se cini da ce novog premijera birati mladi na ulicama, a da sam ja Dača, ja bi lagano spremao kofer za Rusiju, sa sve Karicijem, po starom srpskom obicaju.

  4. Izabrati demagoga Dacica iz ratnog SPS za premijera /radno mesto koje on ne zeli jer to nije u interesu Srbije/ a gde je predsednik njemu slican "umiveni radikal" Vucic, znacilo bi nastavak valjanja u zivom blatu do iznemoglosti.
    ladi na ulicama Beograda mogu lako ovu dilemu preokrenuti u drugom pravcu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.