Dačić o poseti Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Ne zivim u Srbiji i utoliko me je vise sramota kako se Dacic ponasa. On misli da i njemu treba da prirede stranci kada ode negde o trosku gradjana, da iznesu pred njega obilnu i najukusniju hranu, da mu dovedu i neku lepoticu da ga zabavi kao sto to on priredjuje njima kada dodju u Srbiju zasto oni i dolaze rado dole. Njegove izjave su toliko prostacke i nepristojne da bi trebao da se postidi a ne da se pravi vazan. Kakva diplomatija takva zemlja logicko je razmisljanje stranaca kada ga slusaju i posmatraju. Po Srbiju su politikaneri iz 90-ih pogubni ali ko ovo da objavi i procita?!

  2. Ničim, posebnim, izazvan naš ministar nastavlja da nas bruka svojim posprdnim odnosom prema jednom ozbiljnom poslu zvanom diplomatija čime nastavlja da unižava, i onako poljuljan, ugled sopstvene zemlje. Da li je on sam, a i onaj ko ga drži na ovom mestu, svestan da iz dana u dan dobrano šteti svom narodu ovakvim nesuvislostima? Šta, ustvari, on umišlja i čemu ovo vodi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.