Dačić o slučaju Đoković: Biće posledica po odnose Srbije i Australije

Ostavite komentar


  1. Naravno da nema interesovanja za referendum jer ce i u taj visoki savet sudstva biti postavljena neka Zekic ili neka Dolovac, osobe koje se ne mesaju u svoj posao ali su zato veoma poslusne.

  2. Samo vama da vidimo ledja,dok nas ne zavadite sa celim svetom!Da li bi da sam ja u pitanju,to takodje ostavilo posledice na odnose dve zemlje.No,tačno je to da vi polička govna,prolazite tamo gde mi,koji vam platu dajemo,ne možemo!

  3. Prebacicemo Vladimira Bozovica iz Crne Gore za ambasadora u Kanberu?

  4. Diplomatski pasoš nije dovoljan, mora imati Zelenu kartu – Pasoš 666.

  5. Dacic bivsi ministar spoljnih poslova ,ne zna da Britanska kraljica nema pasos,jer nemoze sama sebi da ga izda.

  6. Sram te bilo. Narod je bio rezigniran jer sta god je bilo pozeljno ovde pored vas nije moglo proci. Sad ce iz inata, iz ljubavi prema deci, otadzbini izaci i glasati NE. Niste nam potrebni kao sto nam i Rio Tinto nije potreban.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.