Dačić o slučaju Palma: Od prvog trenutka uključena politika

Ostavite komentar


  1. Taj papir da je Đilas udario tasta je Palmin dokaz da nije pravio žurke i podvodio žene.Jel da Dačiću ?

  2. Ako nećeš da tvoji postupci kada izađu na videlo ne budu i politički jednostavno se ne baviš politikom. Čim si politička ličnost to po prirodi stvari svaki postupak je politički. Šta tebi tu nije jasno?

  3. Da li ste Vi bili učesnik tih navodnih bahanalija u Palminoj organizaciji?

    1. politički motivisano? Uništavaju jadniku život? A nije ti smetalo kada ste orkestrirano uništavali Dragana Đilasa, bez ikakvih dokaza i to godinama… i još mnogima koji vam nisu po volji. Svi su izgledi da ovde ovaj čuva svoje .upe, pa zato brani monstruma

  4. Pa nisi ti ti naivan bio Dacic Ivice. Vidjene su i tvoje fotografije sa mikrofonom u ruci u zanosu bunga-bunga zurki.Tako da tvoje foliranje sa pordedjenjem Vucica i apel za prepustanje slucaja „nadleznim organima“ za koje smo se vec uverili kako i za koga rade, mozes da okacis o most na Miljacki.

  5. Svi mi znamo familiju tvoje supruge iz Medojevca, i zna se da si cest Palmin gost, zna se i za bunga-bunga! Ostavi Djilasa, gledaj sebe!

  6. U pravu je Dačić što brine, jer ako se slomije Palma, popadaće mnogi majmuni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.