Dačić o snimku koji je objavio kosovski ministar: Reč je o podvali, snimak nije od noći kada se dogodio incident

Ostavite komentar


  1. To je za sazaljenje citati izgovorene rjecnik Ivice Dacica, poznatog pripadnika aktuelnog rezima u Srbiji ujedno i bifseg, rezima Milosevica, Ne razlikuje se po nicega…

  2. Dačiću zašto ne pojasniš šta se na Kosovo radilo u tvoje vreme, pre 1999 godine, odakle onoliko oružje, odakle Drenica opasana u rovove, odakle odlično opremljena laka pešadija i ratna infrstruktura…Za to bi neko trebao debelo da odgovara a na toj listi ste visoko rangirani i ti i tvoj pajtaš Veljko Odalović, tombolaš iz Kosova Polja koga sada u srpskoj zajednici na Kosovu niko očima ne može da vidi…ne mogu da verujem da niko u tom SPS-u nema toliko osećaja za odgovornost i položi račune za ono što se dogadjalo u to vreme….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.