Dačić o Vučićevom nastupu u UN: Govor predsednika pogodio suštinu kolapsa međunarodnog pravnog sistema

Ostavite komentar


  1. Samo Srpsko pravo valja. Srbija je najbolja i najlepsa drzava. Nista drugo ne valja. Hahahahahah ovaj idiot zivi u 1960 i misli da i drugi tako zive. Gde je bilo medjunarodno pravo kada si masakrirao decu u Bosni, Hrvatsku i Kosovu?

  2. Šta je poenta u ovakvim istupima – ‘Samo da ostanem još malo na vlasti, …samo još malo…’!!!

  3. Brinite vi o kolapsu srpskog pravnog sistema , koji treba da peva kada dođe na nivo kolabiranog svetskog pravnog sistema .

  4. Predsednik Vučić je čitao govor napisan na engleskom. Kako je g. Dačić tako brzo reagovao, ako znamo da ne zna ni jedan strani jezik?

  5. Отпевали лабудову песму обојица.Да су паметни као што нису,па да сами напишу оставке било би боље и најбоље за све.Али коров је то тешко се искорењује.Али то су умишљене величине мисле да после њих сунце неће изаћи ма свануће.

  6. @Pajama ne zna on ni svoj jezik. Secas se onog objasnjenja:“Znate, ovo je kale (brdo), pa se tu desio jedan megdan, i onda je to mesto, kale, nazvani megdan zato sto se tu desio Kalemegdan“. A onaj turcin gleda i ne veruje sta cuje. A prvovencani, sto bi rekao nas narod „…. k’o foka“!

  7. Dobro je sto svetski lideri znaju kakav je manipulator i lazov, pa su zato i otisli „djuture“ na rucak, da ga ne slusaju.

  8. Pogodio je i suštinu kolapsa srbijanskog pravnog sistema.
    Sve što tamo kritikuje, Vučić radi u Srbiji.

  9. Neverovatno koliko mržnja prema Vučiću može da nadjača sve ostalo. NIKADA nisam glasao za njega, ali kažem da je ovde u pravu. Da li je tada napravljen presedan? Jeste! Šta je svet mogao da očekuje posle te 1999.? Svaka ali svaka vlast treba da govori o tome!

  10. Све чини што од њега траже ти исти које критикује, а за наше глупаве симпатизере то је нешто што му доноси поене.

  11. Da ali si ti Oskar priznali Briselskom sporazumom o ako mislite da nećete odgovarati grdno se vrate izrodi prodano ! Kada vam je Toni Bler savetnik i dovodite Šredera i Šolca pri tom odbijate da u skupštini donesete rezoluciju o genocidu nad Srbima od strane Nemaca i Hrvata u NDH a oni zdušno pokreću UN da su Srbi genocidni to samo pokazuje koliko ste jadni…..

  12. Е баш се неко узбудио од говора овог туристе никао га није ни слушао ма слушао сам себе.

  13. Znaci,opet smo pobedili,hahhahahaaa ….istini za volju,kakva publika takva i predstava.Kad je prosla ona sprdacina sa smederevcima bez cunkova sto ne bi proslo i sve ostalo.Ljudi su svesni da je njihovo biracko telo,kome se obracaju,maloumno i uopste nemaju potrebe da budu kreativni.Ako imas budalu koja sedi gladna i ti mu kazes da je sit,a on odgovori,u pravu si,nisam gladan,sto bi ti mucio svoj mozak da smislis nesto iole uverljivo.Sad,sto smo svi mi ostali samo kolateralna steta izbora iduota,to je neka druga prica.Il’ u stranu ili pasos u dzep,nema trece.Da cemo ove krezave prizvati pameti,od tog posla nema nista

  14. Sizofren@ Jeste Srbija najbolja, bila i ostala takva. Kakvi su političar, njih neću da komentarišem. Bosanac prvo izanaliziraj svoje šta su radili, vidiš u tuđem oku trun ne vidiš u svom balvan

  15. Taj kolaps i mala deca odavno prepoznaju, mnogo vaznije je za nas kolaps pravnog sistema u nasoj drzavi!!!! Primera bezbroj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.