Dačić: Očekujemo da još zemalja povuče priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. I dalje ne mogu da verujem da čovek može biti toliko uporan u svojoj gluposti!? Da li je zaista ikome normalnom važno da li je Lesoto priznao Kosovo??? Za ime Boga, Ivice, priznali su ga SAD, Velika Britanija, Francuska i Nemačka, i nikada neće povući to priznanje! Od tih država i njihovih investicija zavisi naša dalja budućnost, šta god mi mislili o tome ima li pravde i časti u onome što su nam učinili! Politika večitog pišanja uz vetar nas je i dovela do ovde gde smo sada, ja zaista ne želim da se pomirim sa tim da ceo ostatak života provedem zapišan, ljudi, dozovite se pameti i okrenite se budućnosti….Ivica Dačić, Aleksandar Vučič, Vulin, Mali i ostali ne smeju biti deo budućnosti ove zemlje!

    1. Ne razumes Sone – to su putovanja, dnevnice, mozda i malo korupcije, ukidanja viza – sta god daje, to su VELIKE POTROSENE PARE!

  2. Onaj prvi zubima bi klao ko mu dirne u razgranicenje, ovaj pevač ide i agituje za povlacenje priznanja. Da se svima svidimo. Ako ovo nije skolski primer drzavne sizofrenije, onda ja ne znam sta je..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.