Dačić: Očekujemo što pre Vladu Kosova

Ostavite komentar


  1. A u kofercetu vec spremne kopije listina rodjenja za sve njih, da jih pokaze novinarima.

  2. Je li to gospon koferče javno priznao KiM i njenu vladu u kojoj nema „privatnih“ Srba?

  3. Srpski politicari(vecina njih) smatra da je nezavisnost Crne Gore,Kosova i BiH privremenog karaktera i da ce se Srbija u dogledno vreme ,,oplemeniti“ i sa ovim teritorijama.Sve ovo baziraju na svoju vojnu snagu i njihove procene da su Crna Gora Kosovo i R.Srpska lak plen i da ce se to desiti cim se polticke priljike budu menjali u svetu.Dok je u Hrvatskoj bilo skoro 30% srba koji su izbegli pred najezdom hrvatske vojske,niko od srpskih politicara ne propagira povratak Srbija-srba na te prostore jer znaju da ce taj rat izgubiti prije no sto ga zapocnu.Destabilizaciju Crne Gore,Kosova i B i H,pokrenuce preko svojih Traojanskih konjeva:SPC za C.Goru;Srpske liste za Kosovo i Republjike Srpske za BiH.Kad bude uvideo Dacic,da nece moci vojno da ih pobedi,nece terati Kosovare i Crnogorce za Tiranu a Bosance za Tursku,i reci saljim se.

  4. Ne razumem zašto „mi“ (koji smo to mi?) „očekujemo vladu Kosova, i to „što pre“? Ako se tebi baš žuri da Kosovo dobije vladu, verovatno svoje razloge, koje bi mogao da nam objasniš.
    I kako će biti zvanični naziv te vlade: „Vlada autonomne pokrajine Kosovo i Metoj+hija republike Srbije“, ili kraće, „Vlada republike Kosovo“?
    Ako je ovo drugo (a biće da jeste), onda je meni sasvim svejedno da li će oni dobiti vladu „što pre“ ili limburga meseca. Što bih ja brinuo da li neka druga DRŽAVA ima ili nema vladu?

  5. Ako bude ministar inostranih poslova taj koga su imenovali onda za tebe nema mesta tu gde se on pojavljuje.
    Čovek je obrazovan preko 300 naučnih radova a vi???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.