Dačić: Od Rusije očekujemo investicije

Ostavite komentar


  1. ,,Sreća pa IMAMO VEĆ JEDNOG BAJATOG,I SVE KOMPADROSE MU NA,NACIONALNOM,, ZADATKU,,A I MNOOGO,INVESTIRANIH,,LEKIĆA,, Za Porebe,,,Ovakvih neviđenih,,,spontano,,REINKARNIRANIH,PatriJota,,k,o,domicilni,,baćuška,, Popović, ,master Toma, snevani,i,,srećom dodeljeni,statusom,,,Gubernator iz Bajčetinu,i sojta mu DEKarić dinastija,,i bizmisi IM,I mnogo,saučlesnika u,,NIČIM IZAZVANOM RATU,arkanovskog i julovskog,I šešeljevskg,,kapaciteta,,,snalažljivih,i,dokazanih, sledbenika,,Gurua,IM s JOŠ NEUTOLJENIM APETITIMA.,,PLATFORMAMA,, PA I SLEDEĆIM OČEKUJUĆIM, MASKARADAMA K,O S originalnim,,nekim tamo idotima s fanatomkama,,da se,neprepoznaju ,u ,,znaju,,i,,umeću,, spasiteljstva nacije,,.SAVEST OVOG BESPRIZORNIKA,JOŠ SE NIJEDNOM NIJE,,SAPLELA,,O ŽRTVE NJEGOVIH I SATRAPA MU ŽRTAVA,VIZIONARSTVA,, KOJE SU,DOBROVOLJNO,NATURILI NAJMLAĐOJ GENERACIJI SOPSTVENE NACIJE DOK SU ONI,VIZIONARILILI,,SNALAZILI SE,, PA I SVI PREŽIVELI,,I DEBELO,,OTEŽALI,,OD,,ZALAGANJA, iz,,ubeđanja,,i,patriJotizma,s posebnim,uticajem ,DOSLEDNIH,i ,,boljih,,učenika sopstvenih,mentora..Mora biti da se u EXRŽAVI NIJE ,,DESILA,NI,,48,ni 56,ni 68 PA NI NePostojeći VETO ZA,NIČIM IZAZVANOM,,UČEŠĆE,,STRENDŽERA U SLOBOLEONOVOJ,SPASITELJSKOJ ,AKCIJI,, JOŠ 90,tih,pa i ničim izazvanom,,,događanju naroda ,,dok su ,,pobeđivali ,,krađom glasova,99,te.a i,Kumanovskim,sporazumom dr Koštunice,uobičajeno,,neobaveštenog,,legaliste,,u čijoj su manjinskoj,Vladi,sponatno bili, čimbenik,,ana vagi,,.a,Gubernator,,čak i par dana i Predsednik Parlamenta,po Aligrudićevoj,,patriJotskoj,preporuci,,..Pitanje je kako baš ovakve,PatriJote nađu,,sigurnu kuću,,ili,lečenje,,BAŠ kod,,CARA, Putina,.sa onakvim,,,zaslugama,, za naciju,..

  2. Ti i Rusi, sta normalan covek moze ocekivati od tebe ili od Rusa, svejedno? Da pevas ili da pretis?

  3. Naivno je očekivati da bilo ko investira u propalu državu u kojoj vlada diktatura.

  4. Danasnja medjunarodna pozicija Rusije moze se vrednovati ocenom NULA KREDIBILITET.A prema jednoj moskovskoj novinarki Rusija nije "imperija zla" nego GILIPTER,a sa gilipterima samo Vucic i Dacic hoce da imaju posla.

  5. Pitam se zašto ne uđete u neku uniju sa Rusijom? Bilo bi normalno obzirom da ih toliko volite. Uostalom, više pripadate tamo, nego u Evropu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.