Dačić: Oni koji nisu u Skupštini Srbije, sami su odgovorni za to

Ostavite komentar


  1. Draga Beta,vec kad postoji neodoljiva želja za pisanjem,nećemo se sad još i vredjati dosetkama coveka koji je svjestan svoje pozicije iz koje ne može uraditi bas ništa.Ono sta je potpisao od 2013. pa nadalje sa svojim mnogohvaljenim koalicionim partnerom poznaje svaki građanin ovog nedefinisanog prostora.Skupstina bolje da se raspusti,jer nema konstruktivne i relevantne rasprave o bitnim pitanjima za život ovog opljackanog naroda.

  2. Mislis da ces vecno da budes tas na vagi? Da si mnogo pametan? Kako pljujes one sa kojima si nekad bio u vlasti isto ces uraditi i ovima sa kojima danas lizes kasiku. Ali nece to vecno trajati, koferce, znas ti to najbolje. Tebi je dobro svih ovih godina i to te jedino zanima, socijalista si kao sto je vucic monarhista. Kod vas ne postoji ideologija do ideologije dzepa i moci.

  3. Nagradno pitanje, ko je veći Vučićev podrepaš, Dačić ili Vulin? Ipak mislim Vulin, mada se i Koferče žestoko trudi.

  4. Za to što ste od skupštine napravili stranačku centralu nazadnjaka da to vidi ceo svet, a ne plaćate stranačke prostorije,
    sami ste odgovorni.
    A „mladi lavovi“ su već ušli u istoriju zajedno sa „čikicama“,
    gde li ih nadjoste.
    Da sam ih tražila ne bih ih našla.
    Blam.

  5. Dačić kaže da dve vladajuće stranke nisu krive što u parlamentu nema opozicije a one ustvari nisu dozvolile opozicionim liderima da u toku predizborne trke nosa pomole na RTS i RTV, kao na TV sa nacinalnom frekfencijom! A to im je bila zakonska obaveza! Posle su ove stranke želele da smanjenjem cenzusa sa 5 na 3% namame neke partije da izađu na izbore i na taj način da uđu u parlament, ali im to nije pošlo za rukom. Svima je jasno da su po pitanju izbora moralni pobednici „bojkotaši“ u odnosu na partije režima i na one opozicione partije koje su izašle na izbore. Da bi vladajući režim koliko toliko pokrio svoju bruku, raspisao je prevremene parlamentaren izbore, ne čekajući da to protestima izdejstvuje opozicija!

  6. Skupština je kao institucija dovedena do apsurda. Nema nikakvu funkciju u društvu. Osim poslaničke plate i povoljnih cena u restoranu ne vidim bilo kakav interes bilo koga da se za istu kandiduje.

  7. Skupstina na sve lici na rijaliti ,na parove samo ne na Skupstinu veliki skup poltrona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.