Dačić: Optužbe nisu literarni radovi

Ostavite komentar


  1. Na (moju)zalost,dok se ovaj lik u obliku "ministar spoljnih poslova",bude trudio da "opere" svoju ulogu i proslost (o parama ovog““ puta ne bih),sve "predstavljajuci" Srbiju i nas u njoj,nista od boljitka ! Ovde ima mnooooogo njemu slicnih,koji isto tako zele brz zaborav,al““ u svetu ima dooooosta onih (i nazalost, mocnih) koji pamte duze od sekunde ! To im je pos““o !

  2. Dacic govori o etnickom ciscenju na Kosovu, ali nije bas jasno rekao ko je pocinio taj slocin 1998/99., kada je oko 1 milion Albanaca protjerasno sa Kosova (slioke na internetu to jasno dokumentuju). On govori o dobrovoljnom iseljavanju sa Kosova onih Srba koji su pomagali u kriminalnim djelima Srpskih vojnika i paravojnih jednica Arkana & Co.. Kako ga nije sramota da gleda u oci voj dami Citaku i clanovima SB UN i izgovori takve neistine. Doslo je vrijeme da se on licno, a i cijela Srbija ne samo izvini narodu Kosova zasvoja zlodjela nad nevinima, vec i nadoknadi ogromnu stetu nanijetu tom jadnom regionu.

  3. Bravo Vlora, ovaj Ministar Stranih Poslova Srbije ,jedanje od odgovornih za Ratne Zlocine na Kosovu,on je podstilac Mrznje i verni Partijas te Socijalisticke Partije Slobodana Milosevica Optuzenog Za Ratne Zlocince i Genocid a danas soli pamet o nekoj Pravdi……….

  4. A slike albanskih zlocina na Kosovu ne postoje na internetu? Super vam je zakon. Onaj koji napusti drzavu, protiv njega ne smije da se podigne optuznica i tako covjek postaje nevin? Svaka cast. To su vas Ameri naucili. Oni Ameri koji su OVK do 1998 godine drzali na listi teroristickih organizacija. Sto su svi zasticeni svijedoci protiv Haradinaja umreli neprirodnom smrcu? I tako je postao nevin. I ja sad moram da vjerujem da je to sve slucajnost.

  5. Sta radi ovaj trust mozgova iza Dacica i cemu tacno sluzi, zasto su na putovanju u Njujorku, uzimaju dnevnice, putuju prvom klasom, VIP salone, predsednicke apartmane po luksuznim hotelima? Pridrzavaju mu papire? Da li je ovo iza onaj Djerd Matkovic,koji je uvredio Putina, taj covek jos nije smenjen? A i sta trazi u Njujorku, zar on nije ambasador u SAD-Vasingtonu, Ili su svi ovi ljudi iza "ambasadori" i primaju devizne plate na racun opljackane Srbije? Deluju kao savet mudraca, jedino jos da nesto izgovore, i ako je moguce na stranom jeziku, ali….

  6. @Mark K. Shkreli

    A kako tebe nije sramota da proterivanje i etnicko ciscenje Srba nazivas "dobrovoljnim odlaskom"? Vreme kada je albansko izigravanje nevinasca i moralnih gromada moglo da prodje je davno proslo. U isto vreme kada su se ugasile CNN kamere. Vreme vam je za budjenje iz albanskih narcis-naci fantaziranja i mitomanije i za suocavanje sa sopstvenom odgovornoscu za ono sta se desilo na Kosovu ali i za ono sta ste vi Albanci radili u Makedoniji. Csto da te podsetim, uck se odmah posle Kosova prebacila u Makedoniju i tamo zapocela rat. Zasto? Da i tamo nije bilo Milosevica ili Dacica?

  7. Nažalost, kasno ali bolje ikad““ nego nikad““ Dačić je rekao nešto što je odavno, od prvih dana zajedničkog života sa Albancima na KiM trebalo precizno i jasno formulisati. Albanci su na KiM i ako većina (u odnosu na Srbiju su ipak manjina) nacionalna manjina čija je matična država Albanija. Upotrebljavanjem nesrpskog izraza (nema ga ni u jednom rečniku od Vuka pa do Klajna) "Šiptari" smo samo išli njima na ruku praveći od njih domorodce tj etničke Albance. Taj izraz "Etnički" je sinonim za tzv "Prirodnu Albaniju" iliti Sqiperija e Madhe ili naški Velika Albanija. Fljora (često ime na KiM "Cveta") jeste dama i to prelepa, Martine, ali je svesno koristila te svoje adute u metorskom usponu u karijeri. Ali, jedna druga dama Edita Tahiri je rekla nešto što ima mnogo veću "Težinu" od Fljorine da su Srbi kolonijalisti i da je KiM bio srpska kolonija a to je da je J.B.Tito bio gori od Hitlera i da su pod Trećim Rajhom (Nemačkom) svi Albanci bili u jednoj državi, fašističkom, balističkom Sqiperiom e Madhe ili Velikom Albanijom ili najnovije "Prirodnom Albanijom"… Da je nešto tako rekao neki srpski zvaničnik bili bi etiketirani za vjeki vjekov. Da skratim, neka je Dačić relikt Miloševićkog režima i "Koferče" ili bilo šta – ali ovog puta je rekao neoborivu istinu. O tome da će se od Vasilice, tj. srpske nove godine u 2017. god. još neke stvari promeniti – drugi put.

  8. Kada bi pihtiji i kameleonu Dacicu videli ledja, Srbiji bi svanulo. U suprotnom mogu ovog demagoga vratiti u njegovo rodno selo Zrze (Prizren) sada samostalna drzava Kosovo je postala samostalna drzava zahvaljujuci upravo "patriotskom" SPS i tipovima poput Dacica. Da ima malo casti ova kreatura od politicara poput Dacica nikada ne bi nista kazao- pogotovo ne o njegovoj rodnoj grudi sada samostalnoj drzavi Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.