Dačić osudio incident ispred Skupštine, pozvao državne organe da reaguju

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će reagovati oštro kao u slučaju “kofer” koji naravno, nema nikakve veze sa ovim pevačem ili šta mu je već zanimanje.

  2. -odakle koferče sa 100 000 evrova
    -tetka iz Kanade
    -Sava mala
    -Ukradena lična karta
    -uvek da reaguje ne na poziv najvećih delikvenata

  3. Dileri traze od policije da hapsi narod pobunjen protiv bezzakonja.
    Pa policijo – gazite dzoku i apsite neprijatelje Daicica da zaradite za rizlu.

  4. Samo što sam pomislila gde je SPS da u ovim silnim aferama u kojim se Vučić totalno izgubio i zapetljao. pomogne Vučiću da ga ovaj ne bi kaštigovao i izvukao papire – kofer.

  5. ova vladavina koja je sada na vlasti reba smeniti i uvesti nekog novog i osveziti ovako ce te jos 20 godina mlatiti u prazno i samo cete narod isterat iz drzave

  6. Da li je ovo drug Ivica, taj sto „slucajno i badava“ dobija kofercice i najskuplje mobilne telefone? A od „banana“ kubanske cigare, te preko Kurca, gle cuda, opet badava dobija basnoslovno skupe ulaznice za cuveni becki Novogodisnji koncert? A posle se, preko tog istog Kurca, „diplomatski“ obracunava sa siptarima.
    Ili je to onaj drugi drug Ivica sto, Erdoganu sa psecom poniznoscu, peva o ozloglasenom krvniku nad srpskom nejaci-Osman agi?

    1. Pazi mali djole kako se izrazavas prema komsijama…da ti neko ne uvrne siju…

  7. dacko kada budes procesuiran za razna nepocinstva kao npr. Afera kofer,Misa banana itd. Itd.,mozda mizes da ocekujes reakcij drzavni organa nije te be Cobe dzabe zvao debeli rahat luk

  8. Da se 6.oktobra stvar obavila do kraja danas bismo brinuli gde cemo na zimovanje a ne hoce li nam deca dobiti skromni paketic za novu godinu i hocemo li bolji zivot potraziti u drugoj zemlji.

  9. Jesmo vas iz SPS i fals radikale u SNS bese jednom vec morali da batinom teramo iz Skupstine? Kao promenili ste se pa necemo morati opet. Niste, samo ste postali jos gori. Treba vam kucati na vrata svaki dan kao i tim institucijama koje ovlascenja smeju da upotrebe samo ako im to dozvole u SNS. Niko u Skupstinu nije usao a Bosko kao poslanik je zloupotrebom ovlascenja obezbedjenja po necijem nalogu sprecen da udje, ako cemo vec da lazemo kao sto vi to iz zadovoljstva radite.

  10. D li je uopste moguce da se posle svega Dacic usudjuje da daje bilo kakve komentare cija je osnova u represivnom odgovoru drzave na demonstracije a pri tom je zaboravio da je za njegove aktivnosti, nerazjasnjene do kraja ali nesumnjivo krajnje sumnjive, odgovor drzave izostao…

  11. ivica dačić zvani srbski čobi
    opet zanimljivo nam drobi
    kad ga vidimo peglu bacamo
    i putem van odavde sigurno gacamo!

  12. Jagodinci se hvale da jedan političar kod njih ima švalerku!-Neću da mu odam ime,samo ga gledam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.