Dačić osudio pokušaj upada u Narodnu skupštinu

Ostavite komentar


    1. Da, to je jedan od velikih propusta 2000. godine. Nije trebalo da bude nikakvog „pomirenja“, t.j. amnestije za sve one koji su trebali da završe na višegodišnjim robijama, a Dačić je jedan od mnogih koji su već tada bili kvalifikovani za to. Sada se to vraća nazad u glavu.

  1. A ko tebi, IZDAJNIČE, daje pravo da uopšte bilo šta komentarišeš?

  2. Ivice, sram te bilo! Suzavcem i dugim cevima na studente i omladinu.

  3. Smradic je to govorio i kad je Vucic ludovao ispered skupstine, tada kao opozicionar, radikal. Srbija mora da „resetuje“ svoju politiku zbilju i da „dilituje“ sve politicke figure koje zaludjuju narod poslednjih trideset godina. Sa ovima u poziciji i opoziciji ce se stici NIGDE!

  4. Ajde Šapiću šta čekaš, pljuni po građanima koji demonstriraju ako želiš ministarsko mesto. Dačić nesumnjivo poznaje tajne podrepačkog zanata.

  5. Pretpostavljam da je Dačića oblio i hladan znoj i da je kravata počela da ga steže…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.