Dačić: Osuđujem pokušaj nasilnog zauzimanja Skupštine Beograda, podrška Vučiću u odbrani slobode

Ostavite komentar


  1. Zar Ivica Dacic koji je uticao na drastican pad rejtinga SPS-a,nije jos podneo ostavku.Nije navedenom stalo do Vucica,iskreno ,ni meni ni malo,nego do potencijalne funkcije koje ce Anin sef njemu da dodeli.

  2. Evo ga i ovaj sto potpisa briselski sporazum i kome je mesto u zatvoru zbog istog. Bruko crvena

  3. Za mladje, to su dva bandita koje smo jurili i koji su, nazalost nasom gluposcu preziveli. Ove danasnje lopurde i ubice nikako ne pustajte.

  4. …čuda da se dese. Borderline Ivice, pa gde si ti kućo?!?
    Posle ovoga, samo još Slobu čekamo da se oglasi…
    U enciklopediji Ivana Klajna, pod ‘oportunizam u politici’ treba da stoji tvoje cenjeno ime.
    Malo smo se brinuli, ali eto tebe kao SNS(pardon SPS) Feniksa.
    Pozdrav srpskoj „majci“ ona je sledeća…

  5. Jel ovo beše onaj nesrećnik, potpisnik tzv. Briselskog sporazuma? C c c c c c I on kao brine o „odbrani slobode“. A teo si reći brineš o svojoj slobodi i svoje guzice. Jednom ćeš i ti doći na red. Ne brigaj, guzonjo, zaboravio si da hodaš. Da li se sećaš ambasadora Potežice i onih pobijenih službenika ambasade u Libiji?!? Njihova krv ti je na rukama! Za to ćeš odgovarati kad tad. Kao i za trovanje ambasadora Olivera Antića u Portugalijii, koga ste surduknuli mrtvog niz liticu, da izgleda kao samoubistvo! Te je naprasno „sahranjen u Portugaliji“ , da se ne bi ovde vršila obdukcija i otkrio pravi uzrok smrti. Usta su vam puna slobode, a ruke su vam krvave do ramena. Ne ide to jedno s drugim.

  6. Kreatura koja hoda. Junak Betovenovih bunga bunga žurki, koga svako malo spominje i Jurić, samo ne sme da ga imenuje, jer je pretnja jača od izvršenja. Može da se ponavlja neograničeno puta.

  7. U odbrani slobode? Više je nego jasno da se ovde brani sloboda. Promenom bi retko ko od ove klike ostao slobodan.

  8. „Odbrana slobode“? Ja bih ti zakonom zabranila da u usta uzimaš reč sloboda i reč socijalistički.

  9. Nisam za nasilje, sem kada nije izazvano od onih koji se sakrivaju iza „institucija“ i kao PRAVA.. uvek je bilo nasilja i 9. marta, i 1997. I 5.oktobra i 2004, 2008.. i itd..E sad rezultati? OPRAVDANOST..

Ostavite komentar


Politika

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima 5

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima

"Juče je u Zubinom Potoku počelo uručivanje pozivnica vlasnicima vikendica na jezeru da donesu dokumentaciju o vikendicama na uvid u policijsku stanicu. Prvo, odakle policiji pravo da lepi ove pozivnice na vrata vikendica koje su već izgrađene? Od koga ste dobili taj nalog? Koliko je nama poznato, ovime bi trebalo da se bavi opština (ili neko ministarstvo, ukoliko veruje da je neka imovina njihova) ili je Vlada Kosova odlučila da formalizuje svoju policijsku državu na Severu, pa je komandir policije u isto vreme i gradonačelnik", navodi u saopštenju opštinski odbor Srpske demokratije u Zubinom Potoku

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.