Dačić: Pacoli malo nervozan

Ostavite komentar


  1. Dokle više ovi uličarski fazoni? Ti si šef diplomatije, nisi glumac u niskobudžetnom filmu – malo je nervozan, ovo-ono, ojha, opa. To veze sa diplomatijom nema. Posprdački istupi. Ali ne vredi, izgleda da to ovde ljudi vole, ne znam. Čovek kao da igra u nekoj predstavi, sramota. Nema ovo veze sa samim kontekstom ni Pacolijem, taman posla, ali nepodnošljiv je nivo banalizaicje politike i spoljnih poslova. Kao kafančina. Nauči bar engleski, nemoj samo mlatiti gluposti. Te pošalice i posprdalice niko ozbiljan ne voli ni da čuje. Kao šmeker, šta? I onda začini sa : radim za svoj narod i zemlju. E moja Srbijo…

  2. Svako u diplomatiji upotrebljava i formalno i neformalno ono u čemu je najbolji… Rama šeta svoje adidas patike, Pad ili maše parama i svojom bivšom Anom Oksom, a Ivica peva državnicima na uvce. Toliko o tome Bobane. Ja bi o nečem drugom… Već drugi put predsednik Albanije dolazi u tzv privatnu posetu Lapskoj Dolini tj Bujanovcu i Preševu, većinski naseljenom Albancima ali i srpskoj Medveđi i Sijaričkoj Banji. Zašto baš Sijarićka Banja, zato jer u Klokotu (čuvena Klokot mineralna voda i banja) Srbi imaju apsolutnu vlast i jedino im od banjskih lečilišta ostaje moja Pećka Banja. Po ustavu Albanije njen predsednik je predsednik svih Albanaca na svetu. Dakle, privatna poseta u da ne Albanske Zastave, uvek srpskoj Medveđi i Sijaričkoj Banji nije privatna. Sledeće godine na Sretenje Gospodnje predsednik Srbije neka ode u "Privatnu posetu" Srpskoj Vraki u Albaniji i neka ga tamošnji Srbi dočekaju himnom Bože Pravde i to sa onim nepravedno izbačenim stihom "Srpske Zemlje, Srpski Rod" i srpskim zastavama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.