Dačić: Plašenje Srbije više ne prolazi

Ostavite komentar


  1. Pa da, Dacicu, plasenje Srbije ne prolazi, ali tvoja glupost jos manje.Ne moze se u evropu sa Rusijom.Shvati to ,ministre, ako razumes.Ako ne, podnisi ostavku, necemo shvatiti kao palasenje, nego kao odgovornost. Za gluposti, opet, ako razumes?

  2. Kaze Putinov "trojanski konj" u Srbiji. Sve dok rusi i srpski rusofili kao sto danasnja vlast, kroje sudbinu 7 miliona ljudi, Srbija ce sve vise propadati, a narod ce biti sve bedniji i bedniji. O tome bi itekao mogle da pricaju generacije rasle u nekadasnjoj Madjarskoj, Cehoslovackoj, Rumuniji, Bugarskoj, Poljskoj i svim satelitima Rusije.

  3. Posle ovakvog nastupa u bilo kojoj državi ovakav čovek bi morao da bude sklonjen ili bolje reći najuren sa pozicije ministra spoljnih poslova! Ali izgleda u Srbiji, tako on misli, dobiće političke poene koji ga jedino zanimaju i na koje igra! On imitira svoga idola koji je slično govorio, Srbija se saginjati neće! Sećate se? I rezultat? Izolovan narod gušenjem sredstava informisanja ostao je ponovo u granicama Kavlobag, Kavlovac, Vivovitica, ….. i ponovo se napumpava ovakvim nastupima. Pitanje trenutka je kada će ponovo "Lepa sela lepo da gore", kako narod nikada da se seti da ih pita zašto samo plamen kod nas osvetljava dok se je svet od nas pomakao za svetlosnu godinu, da ga tamo osvetljava kultura dialoga, svemoguća digitalizacija, odgajanje potomstva, ……?
    I taj, nazovi čovek se juče hvali u skupštini da je on tu 22 godine i da će ga još toliko biti!!! Ne reče ni jednu reč šta je za to vreme doprineo razvoju naroda Srbije? Koliko ja pamtim NIŠTA! A portparolisanje voljenom vođi, koferče, banane, tompusi, pijanke, namišljen da je muška(ako je) Ceca koj(a)i davi narod imbecilnim pevačkim istupima, …. Katastrofa, i to 22 godine. Pa bre narode dali ćeš ikada da progledaš na oči umesto ušiju?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.