Dačić: Podrška vlastima Crne Gore u donošenju spornog zakona je izdaja Srbije

Ostavite komentar


  1. Najzanimljivije u ovoj prici o izdanicima je da niko nije naneo vise stete ovoj drzavi i narodu od sme vlasti, pocevsi od Milosevica pa do dana danasnjeg.

    1. Zaboravljate komuniste u „jugi“. Ta veštačka tvorevina je opstajala od tuđih znanja i kredita. Pravila je gubitke i dodatno se zaduživala. A onda je sve došlo na naplatu. Ostale su samo laži o uspesima. I danas je isto.

    2. E moj Simonovicu, sadasnja vlast u CG pa i u Srbiji je mnogo gora nego ona u vreme Milosevica. realno pogledaj oko sebe. A u CG je posebna prica covek diktator je na vlasti kao Broz pa mu jos nije dosta smeta mu srpski narod. Milov kraj je na vidiku neka pakje kofere i bezi nekuda

      1. Korumpiranost? Besmislica. Ideologija ne poznaje korumpiranost. Organizovana antinacionalnost komunjarsko-demokratsko-liberalna traje od osnivanja KPJ 1919. godine. Koferi su samo paravani, izgovori.

  2. Da li su Čedomir Jovanović i Nenad Čanak,podpisom „Apela 88“. izdali Srbiju i šta je Srbija preduzela?

    1. I Vucic dao 2 miliona Klinton fondaciji. Sta ste preduzeli? Od Canka i praska ni ne ocekujem nista drugo. Ovaj se kurcio da je veci Srbin od Tesle. I kurac ste dobili. Canak i Ceda nemaju 10 glasaca. Vucic ima 50% ili 25% ukupnog broja glasaca, sve sa doniranjem love kurvama koje su pobile 3000 nasih. Sta smo preduzeli? I sta smo preduzeli kad su nam prodali celu zemlju? Eto ti odgovor.

  3. Niko me nikada nije odusevio kao Dacic sa ovim stavovima.
    Ima glas od mene.
    A ako ga sad Vucic izminira u ovoj borbi, sam ce da izgubi na popularnosti!

    1. @srbija srbima bravo
      Inače su se Eskimi bili baš naoštrili da nasele Srbiju. I ona dvojica izbeglica što su zatražili azil u Srbiji. Od nekih pola miliona koliko ih je prošlo tuda.

    2. Ima i od mene. Covek se bori za Kosovo ,dok ga svi pljuju. Da ih pitas sta bi oni radili? MUK…

  4. Oni nisu izdali Srbiju jer Srbija njima nikada nije verovala. Gospodine Dačiću vi i Vučić ste izdali Srbiju, a pre vas je to uradio Slobodan Milošević.

  5. Srbija nije pravoslavna republika. Ne mozete ocekiveti da se mi ateisti borimo za crkvu. Mi na sve to gledamo drugacije i mnogo objektivnije. Nije bas sve kako crkva kaze. Ako sprecavaju autokefalnost svima na balkanu moraju racunati na sukob. I usvojite brate tacan kalendar. I tu cete ostati poslednji.

  6. …. građani CG koji studiraju na BU imaju status „domaćih“ a građani koji žele da studiraju u CG imaju status stranih državljana! Iz ovoga se vidi ko je lud a ko nije i to odavno!

  7. Dacic me sve vise odusevljava! A sto se ljutite na Milosevica, Tadica i Vucica….pa „mi“ smo ih birali!

  8. teo/dzumhur?, a put u eu, pa moci ce, ali kako se to radi u bilo kom poslu sa ne moogu, necu, volim , vecno iz ljudskih postupaka. sto se drustvenih vrednosti tice samo idealnost ako postoji a ne postoji zadrzava kontinuitet duze od jedne bogate karijere

  9. Koja šizofrenija oko ničega. Radi se o parama. CG uvodi kase u crkve i moraju plaćati porez. Niko im ne otima crkve, samo treba da legalizuju „robu“… to je problem. Problem je i što se crkva bavi turizmom, ekonomijom, politikom, sticanjem… a ne religijom. U principu rade kao mafija – ne plaćaju porez.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.