Dačić podsetio na svoje političke početke pre 30 godina: Mladi su centar odlučivanja

Ostavite komentar


  1. Vla red je da nas oslobodis vise svog prisustva na politickoj sceni Srbije i svi tvoji partijci i koalicije.

  2. Nije isto: Zvati se Politicarem ili biti „diplomirani“ Politicar. Sa cim vrednim sem najprosecnijeg i kada se tome pridoda Lakat, raspolaze Ivica Dacic. Pa Politicar mora biti UMNI strateg, pronicljiv i sa puno osecajnosti, a Dacic nema od toga ama nista. On je Milosevicu sluzio za: Pridrzi mi ovu torbu ! A posto Milosevic kao i Vucic, imao je samo“jadu“ od biraca, ali u vecoj masi, takvi su kasnije pomogli, pa i za njih, nesvesno i tako je Dacic dosao do neke pol. fotelje, a uz „sabrata“ ona mu i danas sluzi. Covet tesko da sastavi prosto=prosirenu recenicu a da ne zamuca. Ma Srbija NEMA danas ni jednog SPOSOBNOG politicara i zato ni od koga nismo postovani. Tu je tacka. Ima li neko iole razuman da jednu Anu Brnabic svrsta u drazvnog Politicara ? Ili onog Orlica ?

  3. SPS stranka je izgubila popularnost zahvaljujuci Ivici Dacicu koji je svih ovih godina mislio na svoju funkciju, setao sa funkcije na funkciju mislio samo na sebe i par odanih prijateljaa a najmanje na stranku koju je vodio.I on je jedan od partijskih kadrova koji je bio na nekim funkcijama koje nije ni po kakvom osnovu zasluzio a pravi primer je njegov transkribovani govor na Englesko-srpskom u UN -u gde je izazvao podsmehe,da jedan ministar inostranih poslova ne zna Engleski sto je nedopustivo.Mesto lidera stranke da je prepustio nekom mladjem sposobnijem kojih ima u njegovoj stranci,stranka bi bila daleko uspesnija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.