Dačić: Pokušaj da se Srbija žigoše kao zemlja kriva za genocid

Ostavite komentar


  1. Opet zamena teza. Nije Srbija, niti su svi Srbi optuženi i osuđeni za genocid, nego pojedinci, nažalost pripadnici Srpskog naroda. Drugi je par rukavica to što se neki osećaju lično prozvani, jer su bili nalogodavci, inspiratori i huškači…

  2. Nema potrebe da se ministar bavi ovakvim lažima, prvo, niko nije rekao niti gde piše da su Srbi učinili genocid. Genocid ili ako više volite masovna ubistva ljudi, delo je koje je u krivično pravo ušla u Nirnbergu. Znamo zašto. Dakle ja sam Srbin, ponosan sam na to ali se ne stidim da kažem i pričam o tom zločinu – zašto ? Pa zato što ga nije učinio moj narod, učinili su ga kukavice, oni koji su trenutno raspolagali silom da odlučuju o ljudskim životima. Kasnije, suočeni i sami sa većom i snažnijom silom, kao poslednji kukavički ološ (sasvim suprotno od junaka) krili su se po rupama dok nisu bili uhapšeni, neki nikada i neće ali će im suditi onaj gore. Zato molim sve političare, da ne uzimaju u usta niti se pozivaju na našu zemlju. Ona će postojati i nadživeti sve nas. Ali ja, moji prijatelji, sugrađani, nismo nikofa ubijali i ne treba da nas niko brani od večitih neprijatelja. Da, uperimo prst u ološa, ogradimo se kao i od svakog ostalog ološa, pa oni koji su ubijali neka se jasno distanciramo od njih. Ovako, ministar i sam čovek sklon prečicama u životu, želi da sve nas uvuče u to blato, u tu kafansku tuču, da nas sve ukalja. Ja jasno kažem – jeste, zločin je dokazan i bilo ga je. Zločin nisu učinili Srbi kao narod, već ološ i ubice koje treba osuditi kao i sve druge ubice. A ubica ima svugde, na žalost u svakoj zemlji. Samo što se negde tamo političari ne trude da svoj navod poistovere sa njima. Na protiv. Takvima se sudbina rešava u institucijama sistema a o njihovim zlodelima se ne priča kao o junačkim i herojskim delima.

  3. Teško nama sa ovim čovekom. Iz dana u dan, i ponovo, nas kao zemlju ukopava sve dublje i dublje svađajući nas sa svima i gde stigne. Zar je to smisao resora kojim rukovodi? Sada je, pored već otrcanih mantri i lekcija svemu i svačemu, „čačnuo“ i Slovence svojim nesuvislim zaključcima. Može li ko da ga zauzda dok još nije kasno? Ako već i nije?

  4. Kukala srbija dok ima n vlast ovog idiota.koji ide po sistem milosevica.dacic ima da dovede srbiju ilu u rat sa svim komsijana.ili izolaciju.zspamtire

  5. Mali Milosevic kaze da Srbija nije ratovala u Bosnu, to je smesno! Ima dokaza kolko hoces da je Srbija ratovalo u Bosnu, Hrvatsku i Kosovo to svako u svetu zna. Da ne bi bilo tako tada ne bi Srbija bila pod sanksijama usvojene od UN, ali volite da lazete spostven narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.