Dačić položio venac na grob Josipa Broza Tita

Ostavite komentar


  1. Sram te bilo Ivice, u vlasti si sa četnicima, a polažeš vence na Titov grob. Licemeru. Moj itac je umro verujući da si socijalista, a ti sa četnicima i nedićevcima, u koaliciju

    1. Yes, dacic i julin su levicari ko sto sam ja Marsovac. Obicne lopurde i bagra!

    2. Tito nije voleo svoje. Zato je tražio da bude sahranjen što dalje od njih, pa baš kod nas, gde mu mesto nije. Kad se nekom država raspadne u krvi čim sklopi oči, onda je on velik državnik kao k&k.

  2. Gde ste Jugosloveni, zar ovaj da pridje Titovom grobu i da polaže nekakav venac, zar oni koji su udarili glogov kolac titovoj Jugoslaviji?

  3. Ziveo socijazam. Ovo sto ste uveli ce vam se obiti o glavu. Radnicka klasa je ipak bolje vodila drzavu nego burzoaske partije. Za nas je socijalizam bolja opcija. Kao da niste jos shvatili sustinu zasto je to za nas optimalsn sistem. Nemate jos mnogo vremena, a vidite sta se desava.

    1. Zivelo se bolje jer se u svetu zivelo bolje. Da nije bilo tita kid nas bi bilo i deset puta bolje. Problem kod nasih ljudi je sti ne znaju za bolje, znaju samo za gore, pa im je i tito dobar.

  4. Slava Maršalu Josipu Brozu.
    Nikad više takve zemlje, takve slobode, takvog jedinstva.
    Jedino srećno parče mog života na ovim prostorima.

    1. Doživeo sam pad režima koji su vodili Titova ćerka i zet. Doživeo sam i da se ceo Beograd više ne vrti oko Tucovićevog groba na Slaviji. Valjda ću doživeti da se Titov grob izmesti sa poseda Karađorđevića, makar kod groba njegovog zeta i ćerke u Pižarevcu.
      P. S. Pozdrav mom Pećancu i prijatelju Ljirimu Ljiki Nalbaniju koji je kao gardista pokušao da zapali Kuću Cveća.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.