Dačić: Ponosan sam što sam prvi ministar koji je posetio Kinu koja se bori s korona virusom

Ostavite komentar


  1. Bilo bi „pozeljno“ da to „steceno iskustvo“ preneses i na svog vecinskog koalicionog partnera.Korona virus je maciji kasalj na virus kakav ste vi SPS-ovci i SNS-ovci rasirili po Srbiji a i dalje ga sirite. Prema vama nakon BOJKOT-a morace da se pripremi uz buducu lustraciju i dozivotni karantin na politickoj sceni u Srbiji.

  2. Kad nema nista pametnije da izjavi onda mu je i ovo neka vest! Gluposti, umesto da savetuje uzdrzanost od putovanja. Ali njima je ionako sve placeno iz jadnog srpskog budzeta pa udri po belom svetu i kad treba i kad ne treba!

  3. U al ovaj gospodin hrabar! Zamisli putuje u Kinu uprkos opasnosti po zivot! Da pokaze prijateljstvo, pozrtvovanost…
    Svaka cast pozrtvovani gospodine, posetite ponekad naprimer i neki dom za hendikepiranu decu u Srbiji.Mnogo je bezopasnije za ljude takvog kova kao sto ste vi. Nece vas ni potresti, ni razaliti a ni pare iz budgeta ni dalje ne morate odvajati za njih

  4. Više ljudi je umrlo zbog politike koju zastupaš nego od korona virusa. Samo si im ti trebao.

  5. Eto, da ne bi virusa ovaj naš virus ne bi imao priliku da demonstrira svoju „hrabrost“ i da oseti sopstveni „ponos“
    Ima nas koji osećamo stid, kad čujemo šta sve može biti „razlog za ponos“.

  6. Prema propisima Dačić bi po povratku iz Kine trebao da bude mesec dana u karantinu.

  7. Ni ćurka kada treba da nose na svadbu ne pitaju,nego mu oseku glavu…..Tako i ti,prvo si rekao da je opasno i kako ćeš se iz Kine vratiti i još kojekavih gluposti.Sada si hrabar(još i orden da ti daju),bolje ćuti da ne dobiješ virus(a i nije to,neki virus,što reče ministar Lončar).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.