Dačić: Postizanje političkog rešenja za Kosovo nacionalni prioritet Srbije

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da je nacionalni prioritet Srbije i uopšte, pitanje opstanka Srbije , da se oslobodi tebe, Vučića i ostalih parazita od devedesetih do danas, koji su uništili sve zdravo u Srbiji.

    1. Bravo za komentar!
      Gospoda (kckckc) na vlasti spominju nekakvo politicko resenje Srpskog KiM posto im zapad na taj nacin garantuje ostanak na vlasti i dalje muzenje ovog jadnog naroda.
      Ne postoji nikakvo politicko resenje – samo USTAV RS i rezolucija 1244 !!!

  2. Mali Milosevic je rekao “ On je rekao da je svet zasnovan na vladavini prava i poštovanju ljudskih prava jedina osnova za mir i održiv razvoj“ a komso to je kao da kaze pileca mora da veruje na lisicu. Pa u tim vrednostima koje ti spominjes ni sam ne verujes, znam kako smo prolazili. Ja volim i postujem Srbe i imam mnogo drugara Srpske nacionalnosti i danas cu sresti jednoga od Silove za Pivo ali ovaga ne mogu da podnosim kako laze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.