Dačić: Potrebne su dve platforme za dijalog vlasti i opozicije, neke stranke ne žele strance

Ostavite komentar


  1. Da su izborni uslovi za sve isti , ne bi ni bilo potrebno dogovarati ih . Uredjene drzave nemaju te probleme , valjda ce i kod nas stici demokratija !

  2. Dakle veteran politicke lazi u Srbiji Dacic Ivica, opasno na najruzniji moguci nacin opstruira dijalog istinske opozicije sa tzv vlastima. Tako da ce on biti osnovni katalizator novih buducih bojkota. To treba tetovirati u pamcenje.

  3. Koje su to stranke koje ne žele prisustvo evropskih posrednika(mora da kažeš),to je sigurno: SNS i koalicija koju okuplja,SRS,DSS i Za kraljevinu Srbiju(nakon koalicionog sporazuma),SPS,Vacićeva stranka,Zavetnici,Levijatan,…..da bi mi glasači znali kako da se opredelimo i koga da podržavamo u tim radnjama?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.