Dačić povodom Dana SPS-a: Nema političke snage sa dubljim korenima u narodu od socijalista

Ostavite komentar


  1. Večiti student (9) godina, nije učio političku istoriju na FPN. Politčke partije u Srbij 19 veka. Možda je tada pevao za bakšiš ili Štambuku koji mu je potpisao diplomu.

  2. Ima Dačiću, ima… samo si neobavešten. Svi oni kojima su komunjare pokrale dedovinu, i koji su proganjani i ubijani od strane vaših prethodnika od ’41 do danas.

  3. Ех, да се никада нисте појавили…

  4. Ово је социолошка катастрофа целокупног Српског друштва које наставља у континуитету доктрину комунистичке партије Југославије,затим комунистичке партије Србије и затим социјалистичке партије Србије,која вуче „корене“од Дрезденског конгреса комунистичких партија из 1928.године и традицији Црвене Армије СССР-а која је ослободила Београд у Октобру 1944.године,под паролом „све што ослободимо, комунисти присвојите“.Зато нема реституције у Србији, зато нема Закона о пореклу имовине,“корен“ је труо !

  5. Ovo su lazne vrednosti socijalizms.Usvakom drustvu gde je socijalizam u osnovi pravni sistem je obezvredjen.Napravili su Drzavu u Drzavi i kroje zakone po kojima pljackaju svoj narod.

  6. Možda imaju najdublje korenje, ali ono je u zemlji. Iznad zemlje puno korova.

  7. Dačić je u pravu. Nema, samo što je koren gorak i ubrzano truli, nema plodova samo bezvredno lišće koje svaki vetar raznosi gde hoće.
    Takav ti je SPS.(Dačić- Antić -Ružić- Dejanović- sve biseri)

  8. Ово није добро написано „ не постоји политичка снага у српском народу са дубљим коренима од СПС-а“, а треба да стоји „са дубљим криминалним коренима, нарочито мојим“.

  9. Izgleda da nema razlike između najstarijig srpskog političkog brenda i nešto mlađeg brenda – naprednjaka. Dok porodični naslednici I. Dačića stiču svedočanstva u skupoj francuskoj gimnaziji u Beogradu, socijalisti ćute o mogućim kriminalnim postupcima ministra N. Stefanovića u sticanju diplome osnovnih akademskih studija, kao i u slučaju plagiranja doktorata S. Malog. Koaliciono se ćuti o tome ko je sedeo za volanom bolida Zorana Babića koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na rampi kod Doljevcan. I baš na današnji jubilej socijalista – posle promene starih kanalizacionih cevi u Dobračinoj ulici, pre mesec ali sa ostavljenim brojnim rupama na trotoaru, nastaje kvar i isključenje vode od bar 23 h (koliko je trajala i „dvodnevna“ poseta francuskog predsednika i ponos srpskog predsednika na sopstveni autorski tekst o eliti i plebsu) u delu Beograda gde se nalazi Dom zdravlja Stari grad, bolnica Sveti Vid, Turski kulturni centar, jedna osnovna škola i ostaci naroda, i u blizini je i sedište beogradskih socijalista.

Ostavite komentar


Politika

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu 8

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu

Politički subjekti imaju rok do petka da CIK-u proglase predizborne koalicije za izbore na početku nove godine. Posle 30. avgusta, svaki politički subjekt koji nije proglasio koaliciju do 30. avgusta biće u obavezi da se sam takmiči na izborima 9. februara. Do sada su samo AAK i Nisma proglasili predizbornu koaliciju. KDI, koji prati svaki izborni proces, ne očekuje da će se ići sa drugim koalicijama na ove izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.